• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć dziewczyny,

Wiem, że obecnie działa rządowy program refundacji in vitro na lata 2024–2028, ale zastanawiam się, jakie są rzeczywiste dopłaty i dodatkowe wydatki po stronie pacjentów. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami ile realnie może kosztować podstawowe podejście do in vitro.. miałam już inseminacje i nie wiem czy jest sens podchodzić raz jeszcze

reklama
Cześć dziewczyny,

Wiem, że obecnie działa rządowy program refundacji in vitro na lata 2024–2028, ale zastanawiam się, jakie są rzeczywiste dopłaty i dodatkowe wydatki po stronie pacjentów. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami ile realnie może kosztować podstawowe podejście do in vitro.. miałam już inseminacje i nie wiem czy jest sens podchodzić raz jeszcze
Ja płaciłam za wszystkie leki w aptece oraz badania typu pgt-a czy kariotyp.

Cześć dziewczyny,

To jest bardzo indywidualna sprawa, ale to zazwyczaj kilka-kilkanaście tysięcy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry