• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzięki nim a w szczególności dzięki doktorowi Ż. mam córeczkę też tęczową. 30 marca będzie miała 2 latka a na 31 mam wizytę z tym, że umówiłam się normalnie na wizytę nie jako refundacyjna bo ciągle słyszłę, że nie mają decyzji z ministerstwa o refundacji. Pani ma jako refundację czy też normalnie ?
też chodzę do dr. Ż. synek w lipcu 3 latka i transfer przewidziany na początek kwietnia. Tym razem z refundacja

reklama
ale u nas to kwestia tego ze refundacje juz mieslismy jak maly mial. rok, decyzja o tym była w czerwcu 2024 jak tylko weszła refundacja. tylko musialam przestać karmić piersią. Wróciliśmy jak przestałam.

Dziewczyny Wszystkiego co najpiekniejsze z okazji naszego święta ❤️ Aby kazdy transfer zakończył sie pozytywnie, i aby każda z nas tulila do serca swoj wymarzony cud po 9 miesiącach upragnionej ciąży ❤️❤️❤️Żeby kazdy dzień przynosił wam szczęście i radość ❤️ Pięknego dnia Kobiet ❤️😘😘😘

Jesteśmy….tylko trochę tu wszystko umarło jak nie miał kto kalendarza przejąć…a szkoda bo ja tu od 2022 roku i naprawdę skarbnica wiedzy uważam, a przede wszystkim miał kto „poklepać po ramieniu” po niepowodzeniach….
Mam nadzieję, że jesteś ale starania już się dawno powiodły ❤️
No dla mnie ta procedura jest całkowicie nowa... Nawet nie wiem o co pytać xd

no dobra, przejrzałam kilka postów i widze ze forum juz nie działa tak jak kiedyś... a szkoda... Bo uwielbialam tu być podczas pierwszych starań. Jesli jest ktoś kto nie chce przechodzić orzez to sam ( jak ja, bo naprawde bardzo mi pomogło forum wtedy i wierzę ze teraz tez tak będzie) jestem chetna na prowadzenie kalendarza itp. w 2022 ( wtedy zaszlam w ciaze) przyniósł mi szczęście. wierzę ze teraz tez tak będzie. Wiec jeśli jest ktos, kto chciał by wspierać sie w tym wcale nielatwym okresie to zapraszam ❤️ musimy ożywić to forum.❤️
Nieśmiało i z przerażeniem jestem...

Mam nadzieję, że jesteś ale starania już się dawno powiodły ❤️
No dla mnie ta procedura jest całkowicie nowa... Nawet nie wiem o co pytać xd
Tak 😍Jesienią 2024, mój synuś sprawił że zaczęłam żyć od nowa 😊…ale nie była to łatwa droga bo zaczęła się 4 lata wcześniej i ze stratą po drodze 😔…aktualnie wracam po rodzeństwo dla niego, nie wiem czy się uda, ale jak nie spróbuje to się nie przekonam…ogólnie droga bardzo wyboista..udany 7 transfer i niestety strata w 15 tygodniu… synuś ♥️ to udany 15 transfer…a w piątek podchodzę do 19-ego transferu…a więc trzeba mieć siły w sobie żeby to udźwignąć…ale nagroda na końcu jest warta każdej wylanej łzy !!!

Jak będziesz miała jakiekolwiek pytania to pisz !!! Trzymam kciuki

Tak 😍Jesienią 2024, mój synuś sprawił że zaczęłam żyć od nowa 😊…ale nie była to łatwa droga bo zaczęła się 4 lata wcześniej i ze stratą po drodze 😔…aktualnie wracam po rodzeństwo dla niego, nie wiem czy się uda, ale jak nie spróbuje to się nie przekonam…ogólnie droga bardzo wyboista..udany 7 transfer i niestety strata w 15 tygodniu… synuś ♥️ to udany 15 transfer…a w piątek podchodzę do 19-ego transferu…a więc trzeba mieć siły w sobie żeby to udźwignąć…ale nagroda na końcu jest warta każdej wylanej łzy !!!

Chyba muszę poprzestawiać głowę bo wyszłam z założenia że przy pierwszym podejściu się uda i już planuje jak sobie potem całe życie poukładać...dość naiwnie

reklama

u nas podobnie, z tym ze latem 2023 pojawil sie nasz teczowy synek, 9 transfer okazal sie tym szczęśliwym 😍❤️ teraz również wracamy po rodzenstwo... tzn. jest taki plan bo @ jak na złość nie chce przyjść 😭😭😭😭😭 więc ten miesiąc raczej będzie straconym. Wiem jaka na konvu czeka nagroda, więc sie nie poddaje, zakaszam rekawy i działamy. Mam nadzieję ze ta droga po rodzenstwo bedzie chodz trochę lżejsza 🙏🙏 chodz sam start mówi zupelnie cos innego 😟😟😟

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry