Witaj… niestety nie wygląda to za dobrzeHej co myślicie beta w 6dpt beta 4, dzisiaj 10 dpt beta 12. Zarodek pieciodniowy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj… niestety nie wygląda to za dobrzeHej co myślicie beta w 6dpt beta 4, dzisiaj 10 dpt beta 12. Zarodek pieciodniowy.
jestem ich pacjentką od kilku lat. Dzieki tej klinice mam mojego tęczowego synkaHej. Jest ktoś może kto korzysta z Invimed Wrocław obecnie ? Jestem u nich od czerwca 2025 r na liście rezerwowej do refundacji a od początku stycznia wydzwaniam i ciągle mówią, że nie mają jeszcze decyzji z ministerstwa odnośnie refundacji. I tak się zastanawiam czy to prawda czy po prostu mnie zbywają bo na razie prowadzą osoby , które zaczęły ivf w zeszłym roku a jak zostanie im kasa to w tedy zadzwonią do tych z listy![]()
Jestem ja z 2023 ;-)no dobra, przejrzałam kilka postów i widze ze forum juz nie działa tak jak kiedyś... a szkoda... Bo uwielbialam tu być podczas pierwszych starań. Jesli jest ktoś kto nie chce przechodzić orzez to sam ( jak ja, bo naprawde bardzo mi pomogło forum wtedy i wierzę ze teraz tez tak będzie) jestem chetna na prowadzenie kalendarza itp. w 2022 ( wtedy zaszlam w ciaze) przyniósł mi szczęście. wierzę ze teraz tez tak będzie. Wiec jeśli jest ktos, kto chciał by wspierać sie w tym wcale nielatwym okresie to zapraszammusimy ożywić to forum.
![]()

refundacja tym razem. Synek jest cudowny, typowy synuś mamusiJestem ja z 2023 ;-)
Dziewczyny generalnie przeniosły się czy raczej: temat in vitro przeniósł się głównie na wątek o refundacji IVF. Tam się dzieje bardzo dużo. A Ty będziesz korzystać z refundacji? Jak tam w ogóle macierzyńskie doświadczenia i potomstwo się ma?![]()
kurcze mozesz podesłać pełną nazwe bo nie moge znałeśc tego wątkuJestem ja z 2023 ;-)
Dziewczyny generalnie przeniosły się czy raczej: temat in vitro przeniósł się głównie na wątek o refundacji IVF. Tam się dzieje bardzo dużo. A Ty będziesz korzystać z refundacji? Jak tam w ogóle macierzyńskie doświadczenia i potomstwo się ma?![]()
Jestem za….nic dodać nic ująć….tyle wiedzy i dobrych słów się tutaj otrzymywałono dobra, przejrzałam kilka postów i widze ze forum juz nie działa tak jak kiedyś... a szkoda... Bo uwielbialam tu być podczas pierwszych starań. Jesli jest ktoś kto nie chce przechodzić orzez to sam ( jak ja, bo naprawde bardzo mi pomogło forum wtedy i wierzę ze teraz tez tak będzie) jestem chetna na prowadzenie kalendarza itp. w 2022 ( wtedy zaszlam w ciaze) przyniósł mi szczęście. wierzę ze teraz tez tak będzie. Wiec jeśli jest ktos, kto chciał by wspierać sie w tym wcale nielatwym okresie to zapraszammusimy ożywić to forum.
![]()
dokladnie, ile wsparcia tutaj otrzymalam to az trudno uwierzyć. Ile dziewczyn trzymalo kciuki za kazde powodzenie. Dzieki dziewczyna poniekad udalam sie do immunologa i w koncu i mi sie udaloJestem za….nic dodać nic ująć….tyle wiedzy i dobrych słów się tutaj otrzymywało![]()
Ja dzięki nim a w szczególności dzięki doktorowi Ż. mam córeczkę też tęczową. 30 marca będzie miała 2 latka a na 31 mam wizytę z tym, że umówiłam się normalnie na wizytę nie jako refundacyjna bo ciągle słyszłę, że nie mają decyzji z ministerstwa o refundacji. Pani ma jako refundację czy też normalnie ?jestem ich pacjentką od kilku lat. Dzieki tej klinice mam mojego tęczowego synka