• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej nie wiem czy jest ktoś jeszcze tutaj z 2023r. ale pragne sie ponownie przywitać.
Trochę o mnie, w 2023 urodzilam mojego wymarzonego, wymodlonego tęczowego synka. ( 8 prób nieudanych, kilka poronien po drodze.) ale mam. mamy 2026 i z nadzieja w sercu wracamy po rodzeństwo 😍 jesteśmy juz po wizycie. czekamy na @ i startujemy. kolejna wizyta 17 marca i ruszamy 😍 mamy tu jeszcze kalendarz?? 🫣

Hej. Jest ktoś może kto korzysta z Invimed Wrocław obecnie ? Jestem u nich od czerwca 2025 r na liście rezerwowej do refundacji a od początku stycznia wydzwaniam i ciągle mówią, że nie mają jeszcze decyzji z ministerstwa odnośnie refundacji. I tak się zastanawiam czy to prawda czy po prostu mnie zbywają bo na razie prowadzą osoby , które zaczęły ivf w zeszłym roku a jak zostanie im kasa to w tedy zadzwonią do tych z listy 🤔
jestem ich pacjentką od kilku lat. Dzieki tej klinice mam mojego tęczowego synka

no dobra, przejrzałam kilka postów i widze ze forum juz nie działa tak jak kiedyś... a szkoda... Bo uwielbialam tu być podczas pierwszych starań. Jesli jest ktoś kto nie chce przechodzić orzez to sam ( jak ja, bo naprawde bardzo mi pomogło forum wtedy i wierzę ze teraz tez tak będzie) jestem chetna na prowadzenie kalendarza itp. w 2022 ( wtedy zaszlam w ciaze) przyniósł mi szczęście. wierzę ze teraz tez tak będzie. Wiec jeśli jest ktos, kto chciał by wspierać sie w tym wcale nielatwym okresie to zapraszam ❤️ musimy ożywić to forum.❤️

Ostatnia edycja:
no dobra, przejrzałam kilka postów i widze ze forum juz nie działa tak jak kiedyś... a szkoda... Bo uwielbialam tu być podczas pierwszych starań. Jesli jest ktoś kto nie chce przechodzić orzez to sam ( jak ja, bo naprawde bardzo mi pomogło forum wtedy i wierzę ze teraz tez tak będzie) jestem chetna na prowadzenie kalendarza itp. w 2022 ( wtedy zaszlam w ciaze) przyniósł mi szczęście. wierzę ze teraz tez tak będzie. Wiec jeśli jest ktos, kto chciał by wspierać sie w tym wcale nielatwym okresie to zapraszam ❤️ musimy ożywić to forum.❤️
Jestem ja z 2023 ;-)
Dziewczyny generalnie przeniosły się czy raczej: temat in vitro przeniósł się głównie na wątek o refundacji IVF. Tam się dzieje bardzo dużo. A Ty będziesz korzystać z refundacji? Jak tam w ogóle macierzyńskie doświadczenia i potomstwo się ma? :-D

Jestem ja z 2023 ;-)
Dziewczyny generalnie przeniosły się czy raczej: temat in vitro przeniósł się głównie na wątek o refundacji IVF. Tam się dzieje bardzo dużo. A Ty będziesz korzystać z refundacji? Jak tam w ogóle macierzyńskie doświadczenia i potomstwo się ma? :-D
refundacja tym razem. Synek jest cudowny, typowy synuś mamusi 🫣🫣 Pamiętam jak kiedyś sobie obiecywałam ze zrobię wszystko aby być mamą. Teraz obiecałam sobie ze zrobię wszystko żeby maly miał rodzeństwo. 🥹 Nie wiem jak mogłam tyle lat żyć bez niego. Nie żałuję niczego, no może tylko tego ze tak późno go mam.

Jestem ja z 2023 ;-)
kurcze mozesz podesłać pełną nazwe bo nie moge znałeśc tego wątku 😟

Jestem za….nic dodać nic ująć….tyle wiedzy i dobrych słów się tutaj otrzymywało♥️

reklama
jestem ich pacjentką od kilku lat. Dzieki tej klinice mam mojego tęczowego synka
Ja dzięki nim a w szczególności dzięki doktorowi Ż. mam córeczkę też tęczową. 30 marca będzie miała 2 latka a na 31 mam wizytę z tym, że umówiłam się normalnie na wizytę nie jako refundacyjna bo ciągle słyszłę, że nie mają decyzji z ministerstwa o refundacji. Pani ma jako refundację czy też normalnie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry