reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Anulka ja te palce Hani daje od dosc dawna
nie pamietam ile juz czasu,ale ona silna dziewczyna jest od urodzenia jak jej siostrzyczka i dla niej to juz zadny wysilek

zreszta moja pediatra w polsce powiedziala madre zdanie DZIECI NIE ROBIA NIC WBREW SOBIE,NICZEGO NIE PRZYSPIESZAJA,WSZYSTKO JEST ICH TEMPEM I SOBIE NIE ZASZKODZA
i patrzac po mojej starszej corce to jest prawda,Milena w wieku 3 miesiecy i ok. 2 tygodni postawiona na nogi,trzymana za obie raczki poprostu szla!!
a Hania ma 4 miesiace i na takim etapie nie ejst i jeszcze mysle jej daleko

moja dewiza,to ze dziecko dziecku nei rowne

rowniez tym milym akcentem mwoie dobranoc

ja to jestem po sprzeczce...tytul sprzeczki TESCIOWA:dry:
Lilka znowu jak bumerang ten temat teściowej widzę że powrócił:-D
ale u mnie też jest podobnie :tak:

dzień dobry:-)

Jagódko kochana nasza:-)
w dniu Twojego święta życzymy Ci:
wszystiego co najlepsze
nadziei w sercu, wiary w samą siebie,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości
oraz rozkręcenia biznesiku;-)

tego wszystkiego życzą
Sabina i Kapik

bukiet.jpg
przyłączam się do życzonek:-)

hej dziewczyny

my dzisiaj postanowilismy zlozyc nasze krzeselko do karmienia dla Hani
w foteliku nie chce juz lezec,przed chwila polozylismy ja na tapczanie obok nas i nie uwierzycie ale ona takie brzuszki robila by usiasc ze :szok::szok:
potem podparla sie lokciami i sie podniosla i tak probowala usiasc:szok:
silaczka normalnie
Brawo Hania!
Widziałam na fotkach to ta twoja Hanulka też kawał baby jak moja Olka a Milenę to masz super jak taka mała księżniczka zawsze marzyłam o takiej ale jak by był chłopak drugi to też bym była szczęśliwa:tak:

Karina moja tesciowa nie jest zla,sa gorsze :sorry2:
Karol tez maminsynkiem nie jest,ale ma duzy szacunek dla mamy i ja to szanuje,bo jego mama wychowala ich czworo sama....no i K. widzial ile sie nameczyla w zyciu bo najstarszy i chce jej na starosc dac lepiej:sorry2:
niby ja to wszystko rozumiem aleeeeeeee.......nie chce z nia mieszkac........
ale jestem chyba na przegranej pozycji :dry::baffled:
postawilam warunek ze to moze trwac rok,dwa ale jego mama nie bedzie mieszkac nie wiadomo ile:dry:

chociaz tyle moje:baffled:

dobrze ze ty sie ze swoja dogadujesz....mnie moja drazni...jakas crazzy jest:dry:
No nie wiem Lilka jak jej się spodoba to zostanie a potem niby że dzieci odprowadza i przyprowadza ze szkoły ja chyba bym na to nie przystała chociaż nie znam tej twojej

A ja mam lenia i nic mi się nie chce mama obiad dała także luzik zaraz siostra wpadnie to chociaż pogadamy sobie bo ze spaceru też nic

A moja teściowa zadzwoniła wczoraj ale jak usłyszała mój głos a właściwie bezgłos to powiedziała że zadzwoni w niedzielę bo chce o świętach pogadać ale ja napewno do niej na te święta nie pojadę znowu dzieciaki szwagierki córka mi pozaraża:angry:
Ale wojna z tego powodu będzie dobrze że mój mąż wraca dopiero 1 kwietnia

reklama
larvunia widze ze pominelas sen jolie, no chyba ze niechcesz komentowac ;-) :-) :-D

my wlasnie zbieramy sie do tesciowej w odwiedzimy i czekam az tatus zamontuje fotelik samochodowy, bo jednak kupil to BMW no i oczywisicie teraz nim chce jechac aby sie rodzince pochwalic :-):-) :cool2::cool2:

ale cos czuje ze nic z tego nie wyjdzie bo pasy za krotkie :dry: i emczy sie co tu zrobic

:errr::errr::errr: jolie...........

blahahahhahahahhhahahahhahahaahhahaah
no nie moge
sorki ze dopiero teraz, ale gdyby nie wisienka to bym nawet nie wiedziala o tym snie, bo czytam "w doskoku" co u Was.
hmmm... moj mezus to taki "misio" wiec jest sie do czego przytulac:tak: :-D
nie wiem jakbym postapila gdyby to byl real :sorry2: hehehehe... pewnie bylabym zla :sorry2: bo SA KOCE jak zimno :-p heheheheh...
jolie spoko, tylko dlaczego moj akurat mezus?? ;-):-D:-D:-D

no wlasnie ja sie zastanawiam co robic w lipcu mam turniej golfowy (mistrzostwa austrii i gram w team'ie mojego klubu) i bede musiala malego zostawic na 3 noce i 4 dni .....
i nie wiem czy mam sie zgodzic , jakos nie wyobrazam sobie zostawic malucha na noc z mezem
o ma taki twardy sen

witam my juz po powrocie, widze ze nie zawiele napisalyscie ...

mirka
maly juz bedzie mial 8-9 miesiecy wiec juz nie tak zle zwlaszcza ze zostawiasz z tata, wiec chyba bym pojechala......sama nie wiem, do Ciebie nalezy decyzja, ale w przypadku annineczki to nigdy w zyciu z obca osoba bym nie zostawila :no::baffled:

reklama
witam my juz po powrocie, widze ze nie zawiele napisalyscie ...

mirka
maly juz bedzie mial 8-9 miesiecy wiec juz nie tak zle zwlaszcza ze zostawiasz z tata, wiec chyba bym pojechala......sama nie wiem, do Ciebie nalezy decyzja, ale w przypadku annineczki to nigdy w zyciu z obca osoba bym nie zostawila :no::baffled:

zgadzam sie w 100%...:-)
obca osoba nie....:no: tata tak:tak:

WIsienko, co do zakupow to mezus kupil sobie marynare sztruksowa i koszule w H&M, Oskarusiowi kupilismy koszulke z bezrekawnikiem, a ja kupilam sobie spodnie i sweterek... ale wyprzedazy juz nie bylo:no::no:

Do góry