Kashyw83
Fanka BB :)
Jezu jaki wysoki. U mnie maks byl 35, potem 25 a wczoraj 30. Lekarka z Novum powiedziala, ze wazne zeby prog nie spadl ponizej 21Ja 81 miałam wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu jaki wysoki. U mnie maks byl 35, potem 25 a wczoraj 30. Lekarka z Novum powiedziala, ze wazne zeby prog nie spadl ponizej 21Ja 81 miałam wczoraj
To na bank Ci zwieksza. Ja biore euthyrox n 100 mcg od lat bo ja prawie tarczycy nie mam (dziecko czarnobyla jestem niestetyLetrox - 50 od pon do pt, w weekend 75
Ja miałam 4.9Tak, zrobię dzięki ❤
A jaką miałaś najwyższą wartość po transferze?
Jakie suplementy bierzesz?
Dziewczyny, czym byłyście stymulowane? Ja mam amh ok 2, jestem ciekawa czego się spodziewać. Po ile Wam wychodziły leki z refundacja (wiem, że to od dawek zależy, ale może uda mi się coś z takich danych wyciągnąć)? I ile miałyście po nich komórek?
Tak mi doktor też powiedział, że ma być więcej niż 20 i 3dpt właśnie dlatego szłam do laboratorium, bo kazał mi zbadać i jak coś to zwiększyć dawkę ale wtedy było ponad 60 chybaJezu jaki wysoki. U mnie maks byl 35, potem 25 a wczoraj 30. Lekarka z Novum powiedziala, ze wazne zeby prog nie spadl ponizej 21
A jakie masz amh?Ja póki co dałam ok 500zl.
2x puregon 600j, 1x puregon 300j, 6x Cetrotide
Stosowałam puregon 150j 2-11dc. Cetrotide 1x od 7-12dc.
Wyhodowalam ok 16 pęcherzyków. W piątek punkcja i się dowiemy ile dobrych
Myśle ze o dawkowania leków najlepiej zapytać lekarzaNa sztucznym , myślisz że więcej powinnam brać?
Progesteron jest napędzany przez hcg, wiec tez może taki masz. Poza tym nie wszystkie leki wychodzą we krwi :-) w invicta podają same które w krwi wychodzą. Poza tym za wysoki progesteron potem potrafi wykończyćJezu jaki wysoki. U mnie maks byl 35, potem 25 a wczoraj 30. Lekarka z Novum powiedziala, ze wazne zeby prog nie spadl ponizej 21
Tak. Ja triche słabo ale już lepiej noz w niedziele napewnoA ty jak?? W sobotę miałaś punkcję nie??
To ja o takim moge tylko pomarzyc, ale u mnie byl zawsze problem z progesteronem, w kazdym zwyklym cyklu wiec moze dlategoTak mi doktor też powiedział, że ma być więcej niż 20 i 3dpt właśnie dlatego szłam do laboratorium, bo kazał mi zbadać i jak coś to zwiększyć dawkę ale wtedy było ponad 60 chyba![]()