Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To superDziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło![]()
Dziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło![]()
bardzo się cieszę, bo u mnie po pół roku spadło o 50%![]()
Decydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.O kurczei co lekarz na to? Czy nie mieliście jeszcze konsultacji?
Dziękuję Kochana za odpowiedźJa biorę acard cały czas od jakichś 3 m-cy zawsze na wieczór. Łatwiej mi się robią siniaki i bardzo obfite miesiączki przy nim mam, ale nie wiem jak mogłabyś sobie nic zaszkodzić skoro ma on pomóc donosić ciążę i bierze go setki kobiet także spokojnieJa też chciałbym zejść z niektórych leków zwłaszcza thyrozolu i metforminy, ale nie wiem czy mi się to uda. Wszystko zależy od wyników. Ja bym słuchała lekarza.
Super , że wszystko idzie w dobrym kierunku . Trzymam kciuki abyś jutro po szczepionce dobrze się czuła a na pewno tak będzieMam nadzieję że takPojutrze szczepionka 2 dawka i obym się w miarę czuła bo w czw monitoring. Wg apki owu w sob i wtedy transfer ok 1-2.7. Im bliżej tym bardziej o tym myślę, ale remont i praca skutecznie mi zajmują myśli i mało czasu zostaje na cokolwiek innego
![]()
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.
A teraz już nie bierzesz ?Ja brałam cały cykl z wyłączeniem miesiączki![]()
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.