Roni21
Spider's Web
jak bedzie chlopak to napewno juz bedzie widac conieco 
a jak girl to ew powiedza ze nie sa pewni hyhy

a jak girl to ew powiedza ze nie sa pewni hyhy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Stalam i sie z 20 min zastanawialam jaki kolor spiochow,a z tym zdecydowaniem to u mnie ciezko ,zwlaszcza w ciazy.Chcialam kupic takie ocieplane spiochy,bo chyba maluszkowi w takich zwyklych bedzie zimno na dworze.Juz mialam 2 pary w rece.W koncu kupilam body 6 szt,po czym przyszlam do domu i stwierdzilam,ze i tak za duze,niby rozm 0-3 mc ale jakies takie dwielkie sie wydaja.I tak sie przydadza 

Mimo że to mój pierwszy dzidziuś to mam całą szafę ubranek po koleżankach także w sumie nie wiem co jeszcze dokupić bo już wszystko praktycznie dostałam;-) Ale mimo to kupiłam kilka nowych body i dres, bo jak się oprzeć jak takie śliczności wiszą na wieszakach