Kiedy mniej wiecej Twoj? 1 zarodek? Blastka? Bedzie ktory Twoj transfer? Mialas bety pozytywne?Ja też się szykuje na transfer w lipcu.. kciukasy dziewczyny![]()
nooo takze tego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy mniej wiecej Twoj? 1 zarodek? Blastka? Bedzie ktory Twoj transfer? Mialas bety pozytywne?Ja też się szykuje na transfer w lipcu.. kciukasy dziewczyny![]()
Ładna liczba. Niezle!Wredziochy i leniuchy :3x24mm, 1x20mm, 1x19mm, 2x18mm,2x17mm,1x16mm,3x14mm
Ważniejsza jest jakość u mnie...Ładna liczba. Niezle!
Jak ty takie mutanty sobie posadziłas, to nie dziwne, że masz taki wynikLaski, ale mam giganta koniczynę. I na krzaczku same 4-listne
. @Brakujemiwiary zobacz jaki byk wielki
. To jakieś ozdobne czy coś
No to jedziemy na tym samym wózku, ten sam zarodek, 2 poronieniaWszędzie jest napisane, 3- 6 m-cy.
Ja Ci powiem, że po 2 poronieniu odkładałam wizyty już dwa razy, więc na konsultacji jeszcze nie byłam. Nie wiem co powie.
Muszę się trochę ogarnać najpierw
Mam jeden zarodek z 6 doby 4.2.2, też rozważam, kolejną stymulację, albo transfer a potem zmiana kliniki. Pomysłów mam dużo troszkę gorzej z realizacją. Jednak po mału się zbieram.
Idę na konsultacje do immumo. 5 transferów i 2 straty , coś muszę chyba badań dorobić.
Nooo!!!Ja pierdo**e nie wierzę [emoji85]
Byly tu takie przypadki [emoji16]Emmm a to możliwe? [emoji848]
Nie masz info narazie? żadnego przecieku?U mnie jest ok. Oprócz zawrotów po progesteronie nic mi nie jest. Żadnego problemu z brzuchem, jajnikami... Jutro mam wizytę i liczę, że się dowiem ile maluszków na mnie czeka.