Katalinazed
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki za Ciebie ❤Ja jestem w trakcie symulacji.. pęcherzyki porosły aż za bardzo.. nie wiem czy uda się iui bo lekarz boi się ciąży trojaczej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bądź dobrej myśli ja trzymam kciuki za Ciebie ❤Ja jestem w trakcie symulacji.. pęcherzyki porosły aż za bardzo.. nie wiem czy uda się iui bo lekarz boi się ciąży trojaczej.
Ja biorę dupka bo z pęcherzyków zrobiły się torbiele... Tak więc lipa..Hej dziewczynyCo tam u was ? Który dzień cyklu ? Jak starania ?
A jak u ciebie?Hej dziewczynyCo tam u was ? Który dzień cyklu ? Jak starania ?
U mnie jeden dzień opóźnienia @ test negatywny. Miałam nie robić, nie nastawiać się ale nie wytrzymałam. Staram się wyluzować i po wakacjach podejść do iui. Nigdy bym nie pomyślała że mnie to spotka i będzie to takie trudne.A jak u ciebie?
Też tak myślę... Nigdy nie pomyślałabym że będzie tak ciężko..U mnie jeden dzień opóźnienia @ test negatywny. Miałam nie robić, nie nastawiać się ale nie wytrzymałam. Staram się wyluzować i po wakacjach podejść do iui. Nigdy bym nie pomyślała że mnie to spotka i będzie to takie trudne.
Najgorsze jest to że niby wszystko jest już okej a tu dalej nic. Po laparoskopii myślałam że do 3 cykli się nam uda a tu nic i zaczynam tracić nadzieję.Też tak myślę... Nigdy nie pomyślałabym że będzie tak ciężko..