reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Aniu ❤️ i wszystkim dziewczyną na tym forum za wsparcie i zrozumienie. Dużo mi pomogło że mogłam się Wam wyżalić... Boli że po 10 latach związku i 3 latach małżeństwa nie usłyszałam nawet słowa przepraszam czy dowidzenia... Nawet spierd*laj nie usłyszałam... Właśnie klientka dzwoniła potwierdzić wizytę w środę przed wyjazdem na wakacje przeprosiłam i mówię że wyszły pewne prywatne sprawy i nie mogę jej zrobić a ta mi z pretensjami że to jak to tak w ostatniej chwili że jak ona z tak brzydkimi stopami pojedzie na wczasy i wg. Nie wytrzymałam i się jej wydarłam że przepraszam bardzo żre nie zaplanowałam z wyprzedzeniem ze rozstane się z mężem i się wyprowadze z mieszkania i E nie pomyślałam przy rozstawaniu o niej... Tuplam słuchawka. Odpisała mi tylko smsa że przeprasza i żebym się nią nie przejmowała 😂😂😂
Co za babsko
Niech sobie skarpetki założy

reklama
Rozumiem. Bałam się że przepada kasa. A cięzko przewidzieć co złego się może wydarzyć buu.
Ja miałam All in clusive
Wszystkie badania są dodatkowe
Jak już zapłacisz pakiet i podpiszesz dokumenty jedziesz z pakietu
Na każdej wizycie badania już nie płacisz
Dodatkowe procedury jak chcesz to wliczają
Mi wszystko wyszło 16500 w lutym
Teraz będę robiła nowa stymualcje i nowe podejście
Nie mam zarodków
Nie wezmę już all in clusive
Będę na dofinansowaniu
Refundacja na leki jest duża
Np lek za 1300 a płacisz 8 zł

Musisz opytac jakie są warunki
U mnie w mieście trzeba być :
*Zameldowanym
* Związku małżeńskim
*Rozliczać się z podatku
lecz każde miasto może mieć inaczej
Najlepiej zadzwoń na infolinię Invicty wybierz 1 i tam Ci napewno Panie powiedzą jakie są kryteria jeśli chodzi o Wawe
Ok zadzwonię. Kurde pewnie będą podobne czyli może być słabo. Nie mamy ślubu i nie rozliczałam się ostatnio w wawie :/

Ok zadzwonię. Kurde pewnie będą podobne czyli może być słabo. Nie mamy ślubu i nie rozliczałam się ostatnio w wawie :/
No może być ciężko
Sama też bardzo liczyłam na dofinansowanie bo tak ceny to kosmos 🤯🤯
U mnie w mieście wtedy właśnie się skończyło Czkali na nowe realizację i przetargi kto będzie i czy będzie bo Pisowce w samorządzie się nie godzili 😡😡😡
To zrobiłam że swoich oszczędności
Teraz wszystko przeszło i będę robiła z refundacja ,ale niestety wymogi są zawsze jakieś 😭😭

reklama
No może być ciężko
Sama też bardzo liczyłam na dofinansowanie bo tak ceny to kosmos 🤯🤯
U mnie w mieście wtedy właśnie się skończyło Czkali na nowe realizację i przetargi kto będzie i czy będzie bo Pisowce w samorządzie się nie godzili 😡😡😡
To zrobiłam że swoich oszczędności
Teraz wszystko przeszło i będę robiła z refundacja ,ale niestety wymogi są zawsze jakieś 😭😭
Rozumiem. Chyba niepotrzebnie ten lekarz mnie nakręcił. Bo tak nie ukrywam że trochę się wkręciłam że będzie szansa na to dofinansowanie. Zadzwonię zapytam ale chyba nie będzie kolorowo

Do góry