reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bo z Wawki jesteś? Czyli mam wszystko jasne. Dopytam oczywiscie ale przynajmniej nie ma złudzeń. A wiecie jakie wymogi do refundacji w mazowieckim? Moze w innej klinice sprobowac hmm
Nie ja z pomorskiego ,ale wiem że każde województwo może mieć różnie
Dlatego radzę Ci zadzwonić jutro na infolinię wybierz 1 i wszytsko będzie jasne
Daj znać co załatwiałas✊✊✊🙏🙏🙏

reklama
To do jakiego roku jest u Was dofinansowanie ?
W moim pierwszy raz jest dofinansowanie. Liczyli bodaj 42 pary. I rozeszło się w 2 dni.

Dzień dobry. Pozdrawiam was serdecznie z laboratorium. Dzisiaj 2 weryfikacja. 7dpt. Stoję sobie w lab i normalnie płacze. Ludzie na mnie dziwnie patrzą a ja już z nerwów nie daje rady. Błagam o kciuki i modlitwy. Tylko tyle zostało.

W moim pierwszy raz jest dofinansowanie. Liczyli bodaj 42 pary. I rozeszło się w 2 dni.

Dzień dobry. Pozdrawiam was serdecznie z laboratorium. Dzisiaj 2 weryfikacja. 7dpt. Stoję sobie w lab i normalnie płacze. Ludzie na mnie dziwnie patrzą a ja już z nerwów nie daje rady. Błagam o kciuki i modlitwy. Tylko tyle zostało.
✊✊✊No to trzymamy 😉

Nooo, współczuję stresu 😔. Ja też normalnie na głowę dostawałam.
Mam nadzieję że popołudniu też będziesz płakać, ale ze szczęścia 💪. Trzymam kciuki ❤️

reklama

✊✊✊ powodzenia!!!! Trzymam kciuki ✊✊✊❤️

Do góry