A widzisz, ja wręcz przeciwnie, bo pobiorą Ci krew i musisz czekać na te wyniki - a tak to idę na USG i mam już pełne wyniki, zarówno obraz na ekranie jak i interpretacje wyników. A ja szukać po necie nie będę, bo wszystko zależy od dnia kiedy było wykonane, wielkości dzieciątka + tego co widać w USG... więc zostawię to specjaliście i się mega cieszę z tej mojej opcji.W sumie to chyba ta opcja z pobieraniem w dniu usg jest lepszaJa już dostaję pierdolca, a jeszcze jak sobie wyobrażam, że przyjdą wyniki, a ja z nimi będę czekać na usg i wizytę... Zazdroszczę Wam! Ja czekam na 23.07
![]()
reklama
Cześć wszystkim!
Jak już założyłam tu konto to chętnie dołączę do wątku
Termin z OM 30.01, druga ciąża - pod skrzydłami mam już praaawie dwuletniego synka
Termin z OM 30.01, druga ciąża - pod skrzydłami mam już praaawie dwuletniego synka
To prawda, ja chyba już po prostu nie wytrzymuję tego czekaniaA widzisz, ja wręcz przeciwnie, bo pobiorą Ci krew i musisz czekać na te wyniki - a tak to idę na USG i mam już pełne wyniki, zarówno obraz na ekranie jak i interpretacje wyników. A ja szukać po necie nie będę, bo wszystko zależy od dnia kiedy było wykonane, wielkości dzieciątka + tego co widać w USG... więc zostawię to specjaliście i się mega cieszę z tej mojej opcji.A i tak dostanę te wyniki pewnie 2 dni przed wizytą, więc nie będę długo czekać. Ale jak widać - co komu pasuje.
![]()
Mam wrażenie, że jestem w ciąży od 3 miesięcy, a dowiedziałam się miesiąc temu z kawałkiem
Ooo dołączasz do ekipy późniejszych styczniówek, witajCześć wszystkim!
Termin z OM 30.01, druga ciąża - pod skrzydłami mam już praaawie dwuletniego synka![]()
jeszcze może wyląduję w lutymOoo dołączasz do ekipy późniejszych styczniówek, witaj![]()
CześćCześć wszystkim!
Termin z OM 30.01, druga ciąża - pod skrzydłami mam już praaawie dwuletniego synka![]()
Spokojnie, my tu mamy rozstrzał dziewczyn od terminów na koniec grudnia do tych z początku lutego, więc zdecydowanie się wpisujesz!jeszcze może wyląduję w lutymjak bym się odważyła na poród SN to by było prawie pewne, bo w 1 ciąży byłam do początku 42 tygodnia
ale jak narazie wspomnienie rodzenia 24h jest we mnie jeszcze żywe i cesarka brzmi o wiele milej, to wtedy pewnie jednak styczeń
![]()
O jak długo... Mi przy pierwszym porodzie wody odeszły o 3.20 a o 10.25 urodziłam także jak na pierwszy poród to chyba nieźlejeszcze może wyląduję w lutymjak bym się odważyła na poród SN to by było prawie pewne, bo w 1 ciąży byłam do początku 42 tygodnia
ale jak narazie wspomnienie rodzenia 24h jest we mnie jeszcze żywe i cesarka brzmi o wiele milej, to wtedy pewnie jednak styczeń
![]()
Beth2022
Fanka BB :)
Ale super! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was ❤❤❤Ja juz po
Bedzie chlopakz usg ciaza starsza o tydzien
takze termin porodu bedzie wczesniej
wszytsko w porzadku
czekam na wynik pappy , jakos w przyszlym tyg ma byc
![]()
reklama
Szarafoka
Fanka BB :)
Ja po moim pierwszym porodzie mam taka traume ze na pierwszej wizycie u gin przy tej ciazy zamiast prosić najpierw o potwierdzenie ciazy na usg to pytalam czy jest opcja ccjeszcze może wyląduję w lutymjak bym się odważyła na poród SN to by było prawie pewne, bo w 1 ciąży byłam do początku 42 tygodnia
![]()
Podziel się: