Alexz89
Fanka BB :)
To chyba mam go aż nadtoBól piersi to bardzo dobry objaw, bo to oznacza, że masz dużo progesteronu - hormonu podtrzymującego ciążę. Mnie też bolą ale od czasu do czasu ściskam sprawdzić czy na pewno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To chyba mam go aż nadtoBól piersi to bardzo dobry objaw, bo to oznacza, że masz dużo progesteronu - hormonu podtrzymującego ciążę. Mnie też bolą ale od czasu do czasu ściskam sprawdzić czy na pewno![]()
Haha to nie jestem sama, bo bardzo mnie nie bolą i też ściskam żeby sprawdzićBól piersi to bardzo dobry objaw, bo to oznacza, że masz dużo progesteronu - hormonu podtrzymującego ciążę. Mnie też bolą ale od czasu do czasu ściskam sprawdzić czy na pewno![]()
Kurcze już echo zarodka ? SzybciutkoTo ja się pochwale , dzis na wizycie w 5+2 ładny pęcherzyk z całkiem żółtkowym i echem zarodkawszystko prawidłowo tylko niestety od poniedziałku mdlosci prawie cały czas
![]()
Nie wiem czy to hormony ale aż się wzruszyłam patrząc na ten wydrukTo ja się pochwale , dzis na wizycie w 5+2 ładny pęcherzyk z całkiem żółtkowym i echem zarodkawszystko prawidłowo tylko niestety od poniedziałku mdlosci prawie cały czas
![]()
Aplikacja wylicza mi od pierwszego dnia ostatniej miesiączkiDziewczyny jak liczycie te tygodnie ciąży? Od owulacji czy od ostatniej miesiączki? Bo nie wiem jak umówi się na wizytę.. chciałabym usłyszeć bicie serca
Gratulacje !!!!To ja się pochwale , dzis na wizycie w 5+2 ładny pęcherzyk z całkiem żółtkowym i echem zarodkawszystko prawidłowo tylko niestety od poniedziałku mdlosci prawie cały czas
![]()
Bolał mnie tak przez cały poprzedni tydzień 24 na dobę. A teraz tylko od czasu do czasu pobolewaDziewczyny czy boli Was brzuch jakby na miesiaczke? Mnie bolal wczoraj rano wieczorem przestal, dzis rano nic nie czulam. A teraz znowu sie zaczelo. Nie jest to jakis mocny bol, ale zaczynam sie denerwowac![]()