A może pessar się zsuwa ? Może jest źle założony? I dokładnie powiedz wszystko lekarzowi. W sumie pewnie najlepiej w poniedziałek jak będzie prowadzący oddziału bo pewnie w weekend są tylko jacyś dyżurujący ale oni też muszą zareagować . Miałaś kontrolę tego jak ten pessar tam się trzyma?
reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Nie nie mialam jeszxze zadnej kontroliA może pessar się zsuwa ? Może jest źle założony? I dokładnie powiedz wszystko lekarzowi. W sumie pewnie najlepiej w poniedziałek jak będzie prowadzący oddziału bo pewnie w weekend są tylko jacyś dyżurujący ale oni też muszą zareagować . Miałaś kontrolę tego jak ten pessar tam się trzyma?
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Wiem wiem, mam nadzieję ze mi odlacza KTG wiec bedzie juz latwiej
W poprzedniej ciąży jak leżałam w szpitalu to codziennie po 3 razy było to robione ktg, jeśli się nie udało to znowu, wiec przez 3 tygodnie tak mnie wymęczyło to ktg, ze szok

Eliza2020
A ja caly czas, przerwa na siku i jedzenie...maly tez sie denerwuje..brzuch ugnieciony caly czas w miejscu krazka...teraz inne dziewczyny maja 6×1h na dobe podloczenie...u mnie bylo niby jakies spowolnienie, ale tu jak zmieniasz pozycje, maly ucieka, zle lezysz to nie łapie dobrzeW poprzedniej ciąży jak leżałam w szpitalu to codziennie po 3 razy było to robione ktg, jeśli się nie udało to znowu, wiec przez 3 tygodnie tak mnie wymęczyło to ktg, ze szokmłody też bardzo szalał podczas badania i tętno nieraz miał powyżej 180
![]()

Eliza2020
Bylam pierwsze 2 dni, potem 6×1 godz w ciagu doby i od wczoraj do dzis do 13... cala noc prawie nie spalam pilnowalam zeby sie nie zsunelo itp.wiec dzis znowu na szczęście wrocilo te sesje 1 godzinne, ale w czasie trwania siedze i trzymam zeby zapis byl dobry... pploznej pytalam to jakies spowolnienie ale dla mnie to bardziej zly zapisA ile dni masz być tak podłączona?Współczuję, lekarz nie powiedział jaki jest tego cel?

w_karolcia
Ja jestem w szpitalu od piątku. Dostałam potwornego krwawienia i pojechałam do szpitala. Zrobił się krwiak, z szyjka i szwem dobrze. Z dzieckiem też. Może pod koniec tygodnia wyjdę.. Ale może
Eliza2020
A mnie dzis po obiedzie i po nospie zaczely swedzic dlonie, piec oczy i katar...oczy katar przeszlo rece jeszcze swedza, dostalam wapno...jak bede miala cholestaze to juz kompletna zalamka...od tylu lekow wiadomo ze watroba moze "siadac" 
a myslalam ze wyjde poniedzialek, wtorek do domu...

natala.bece
Trzymajcie się dzielnie! 

reklama
Masakra
dawajcie znać co i jak, w szpitalu na pewno nad wszystkim zapanują !
że tyle krwi może wylecieć i...wszystko było OK. Chyba z trzy tygodnie się wchłaniał i z miesiąc jeszcze później plamiłam 
Ja miałam krwiaka w 13 tygodniu i miałam mega krwotok jak dla mnie to był szokJa jestem w szpitalu od piątku. Dostałam potwornego krwawienia i pojechałam do szpitala. Zrobił się krwiak, z szyjka i szwem dobrze. Z dzieckiem też. Może pod koniec tygodnia wyjdę.. Ale może
Podziel się: