• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już lepiej leżę dzisiaj cały czas, ogólnie wróciłam do domu. Nie mogę narażać się już na stresy. Zrobiłam wykład o skutkach nerwów mężowi (on zresztą pojechał że mną do szpitala ale nie mógł wejść ). Jest ogromna zmiana, wsumi cieszę się że przetrzymałam go bo duzo zrozumiał. Zobaczymy jak to się dalej będzie układać ale cieszę się że wkoncu mogę spać w swoim łóżku [emoji7]
Grunt zebys byla spokojna. To teraz najważniejsze.
Ja bylam w 25dpt 5 dniowego zarodka i serce bylo.

Tak właśnie myślę bo bez senu iść na wizytę na której nic się nie dowiem. Nie potrzebny tylko stres
👏Pewnie, że tak. W czwartek bądź w piątek może być serduszko ale niekoniecznie bo mniej więcej w tych dniach dopiero widać... A jak nie będzie? Po co Ci ten stres.. Mój lekarz, zawsze każe przyjeżdżać w 30 dpt !! I powtarza przez tel. jak dzwonię z wynikami bety , że mam się pojawić dopiero 30dpt i nie wcześniej! Pewnie gdybym zawitała szybciej to by mnie zrugał więc nawet nie mam odwagi wpraszać się przed czasem 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry