Mimi94
Fanka BB :)
Rozumiem, że miałaś i się nie udało?...Miałam , nie warto... Ale to moje zadanie [emoji85]
U mnie wszystko jest dobrze a jednak ciazy nie było więc obstawiam, że może być problem z implantacją i szukam pomocy...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, że miałaś i się nie udało?...Miałam , nie warto... Ale to moje zadanie [emoji85]
Ja miałam, moim zdaniem warto przy blastce.Dziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
Wiecie coś na jego temat?
Ja się o tym dowiedziałam dzisiaj i się zastanawiam czy rzeczywiście warto [emoji848][emoji848]
Miałam. Nie wiem czy polecam. Będę mogła się wypowiedzieć za 1,5 miesiącaDziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
Ja się o tym dowiedziałam dzisiaj i się zastanawiam czy rzeczywiście warto [emoji848][emoji848]
Mi lekarz powiedział że to działa jedynie na psychikę , nie brałam kropek się sam zagnieździłDziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
2 razy miałam , raz beta nie drgnęła a raz biochemicznaRozumiem, że miałaś i się nie udało?...
U mnie wszystko jest dobrze a jednak ciazy nie było więc obstawiam, że może być problem z implantacją i szukam pomocy...
Ja nie mialam, ale przedyskutowalam z moją lekarka i mi odradziła. Więc nie biorę.Dziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
Mój lekarz nie wspomniał o tym ani słowem ale..myslę sobie, że jeżeli zarodek jest ok i z Twoim organizmem też, nie brakuje Ci do implantacji kirów itp... to wydaje mi się, że to E. G jest zbędneDziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?
Ja bym nie planowala wczesniej niz na 26dpt.Powiedz mi proszę kochana jak w świetle takie przyrostu planować pierwsze usg? Bo niestety mój dr to bardzo oblegany człowiek i trzeba najlepiej z 3miesiecznym wyprzedzeniem na wizyty się umawiać. W czwartek ponawiam betę. To będzie 17dpt.
Bo ja już głupia jestem.
Ja miałam, u nas do implantacji doszło ale czy dzięki temu to nie wiem bo naturalnie też dochodziło [emoji41]Dziewczyny czy któraś miała przy transferze podawany EmbryoGlue?