bazylia128
Fanka BB :)
Ale cudnisia ta twoja MiskaCudowna nowina !
Na taką wiadomość czekałam
Będę trzymała kciuki do samego końca
Całujemy z Michalinką![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudnisia ta twoja MiskaCudowna nowina !
Na taką wiadomość czekałam
Będę trzymała kciuki do samego końca
Całujemy z Michalinką![]()
ooooo hejka - kiedy masz transfer? Jestes juz po punkcji?Miałam gonal a kończyłam na bemfoli. 2 razy miałam tak na pewno, jak nie trzy
U mnie zawsze około 12-11 komórek![]()
to podałam wynik leukocytów przed accofilem. Ja właściwie dopiero pierwszy raz badałamTak, mi też Sydor mówił że pomiędzy 30-40 jest dobrze. Mi ostatnio wyszło 35,88 i to jest dobry wynik niby. Ja badałam 3 razy i za każdym miałam inny wynik leukocytów. Teraz już nie badam
A co ci wyszło 5,88? Bo trochę nie zrozumiałam![]()
Kopnąć Cię w dupsko? Postaw się do pionu, myśl pozytywnie na jesień będziesz chodzić z małą Anią w brzuszkuLiczę na to ... Teraz trzy tygodnie czekam na wyniki kir'ow ...już się boje co wyjdziePóźniej Łódź i kolejne badania w między czasie muszę załatwić sobie fizjoterapeutę na te moje zrosty ... Już nawet żyły mam ponoć w zrostach ... Na szczęście na jednej ręce ... Ale w niej są najlepsze żyły
i gdzieś koniec sierpnia mam znów immunologa i zobaczymy co dalej . Myślę wrzesień ,październik transfer ... Chyba że jeszcze coś wyjdzie po drodze
![]()
Kocham ją wąchać ,tak pięknie pachnie![]()
Ale cudnisia ta twoja Miska
Myśle ze smialo mozna stwierdzic ze od kad @fredka84 zaciązyla tak chyba juz cala nasza stara gwardia jest spelniona
wniosek jest jeden. In vitro sie kuur.....wa udaje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko trzeba doczekac uparcie swojego momentu. Dzialajcie dziewczyny bo to forum szczescie przynosi
![]()
Dopiero pierwszą właśnie. Niestety nie mamy już w ogóle pieniędzy. Więc nie wiem, co będzie. Na pewno chciałabym jeszcze spróbować. Tzn chciałabym i nie chciałabym jednocześnie [emoji85] może brzmi zawile, ale myślę, że mnie zrozumiesz.
32 komorki, 25 poszlo do zaplodnienia z tego bylo 9 zarodkow, nie spodziewalismy sie z moim prowadzacym takiego wyniku, szkoda ze ta stymulacia nie byla pierwsza, piersza poszla srednio a przez 2 stumulacje pod rzad moj organizm bardzo podupadl:/
No ja jak coś potrzebuje to teściowa pilnuje, ale już chyba nie będzie bo ma 70lat i ostatnio dał jej popalić a ona nie może go nosić. U nas spanie całkiem ok, ale tylko ja wstaje bo mąż do pracy chodzi i tak się umówiliśmy, że on ogarnia wszystko co psa dotyczy i małego po pracy a ja w ciągu dnia i nocą, ale młody budzi się już raz w nocy i później 5,/6rano, dziecko mam spokojne, ale brak czasu jest męczący czasami do 12 jestem w koszuli nocnej bo ciągle coś. Jedynie to nie da się z nim zakupów robić bo jak wejdę do sklepu to od razu się drze.Ja nie przespalam calej nocy od 4 lat. 3h ciagiem od roku tez nie. Na fryzjera ostatnio mialam czas w marcu, oj dluuugo by pisac [emoji1787]
Oj kochana. Znam to. Polecam jeszcze z naturalnych sposobów ogórek kiszony na czczo. Albo sok z kiszonej kapusty. To naturalnie przeczyszcza.Dziewczyny, dzisiaj 2 dpt i czuje takie lekkie bóle na miesiączkę. To straszne jak sobie wszystko wkręcamynic bym nie czuła to by było źle, czuje coś to myśle że to koniec… i tak w kółko, no zwariować można! Macie jakieś patenty za zaparcia? Pije dużo wody i dodaje błonnik do jogurtów ale na mnie kiepsko działa
![]()
Hej, ja miałam bemfole. Miałam 10 komórek z czego 5 było dojrzałych, 4 się zapłodnilyHej dziś zaczęłam stymulację Jestem stymulowana bemfola czy ktoś był stymulowana tym lekiem ? Jak poszła stymulacja ?