reklama
bazylia128
Fanka BB :)
hmm to już nie wiem, rodzić czy jeszcze się wstrzymać?...
![]()

bazylia128
łałowoooooo ale superTak jestByło 11 komórek, oczywiście zapładniamy wszystkie
Transfer odroczony, zbijam NK![]()

Tak jestByło 11 komórek, oczywiście zapładniamy wszystkie
Transfer odroczony, zbijam NK![]()
bazylia128
Macierzyństwo jest czymś cudownym i dzieci są cudowneprzecież gdyby takie nie było to byśmy po rodzeństwo nie wracały a nawet mamuśki bliźniaków wracają
Walczymy dziewczynki! Tak jak pisałam @bazylia128 ivf się udaje tylko trzeba być cierpliwym. Do boju!![]()

G
gość2502
Gość
No będę musiała haha, ale ciągle się o coś martwię...Tak to normalne. Macica rosnie wiec tak bedzie ciagnac i kluc. Przywyczajaj sie [emoji16]

Riddikulus
To prawda.Macierzynstwo jest cudowne.Moja Misia nawet jak placze bo cos jej jest i np.cala sobote mialam z glowy bo ciagle marudzila.Ale jak tylko na nia spojrze jak sie we mnie wtula to nie zamienilabym ani jednej chwili z nia.Mam to gdzies ze od 23 dni nie spie bo teraz ma katar i w nocy czuwam.Ale jak sie usmiecha przez sen-wiem ze nieswiadomie to sen staje sie niepotrzebny.To jest tak ogromna milosc ze czlowiek wczesniej sobie nie mogl nawet tego wyobrazic.
Ja wieczorami jak kładłam córkę spać , a potem sama siedziałam jeszcze coś robiąc, to wąchałam jej kocyk , taki cudny zapach... mogliby perfumy takie zrobić ehhh
moje już duże i niekoniecznie chcą się przytulać. Wiec jak czasem chcą zasnąć u mamy na kolanach to ciesze sie kazda sekundach. I ta minka po zaśnięciu. Żyje dla takich chwil.Nie jest zle,kwestia organizacji![]()
Tez mnie to dziwi. Już przesadzają.Dziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?
G
gość2502
Gość
Omg... nieźle. Ja miałam jeden wielki krwotok a potem 2 dni ciemne resztki z luteina a teraz kompletnie już nic...do 20tc? :O nawet nie żartuj...Miałam krwiaka przy ujściu. Krwawiłam dużo i często, ale dobre jest to, że z reguły się wchłania. Powinien do 20 tc się wchłonąć. Do tego czasu musisz się oszczędzać. Ja robiłam obiad z krzesłem.. ściągało mnie w dół i musiałam często odpoczywać (miedzy odpoczynkiem oczywiście
). Głowa do góry, będzie dobrze
![]()
Tagitagi
Tak jestDziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?
Dużo zmian przez covid
reklama
Tagitagi
Podziel się: