Vinszka
Fanka BB :)
Nieee następny ale aktualnie jestem 16 DC więc szybko zleciCzyli to ten cykl?

Dziewczyny, ja chyba coś z głową mam nie tak! Jestem taka szczęśliwa i podekscytowana.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee następny ale aktualnie jestem 16 DC więc szybko zleciCzyli to ten cykl?
Hehe. Ile masz jeszcze zarodków?Nieee następny ale aktualnie jestem 16 DC więc szybko zleci
Dziewczyny, ja chyba coś z głową mam nie tak! Jestem taka szczęśliwa i podekscytowana.Latam po domu
dosłownie latam
![]()
Tak kochana, ja przyjmowalam Estrofem od 2dc. Miałam podglądy 2 razy ale może to dlatego, że ja wstępnie byłam przygotowywana do transferu. Pierwsza biopsje miałam w 18dc a kolejna w 20dc. Ja mam długie cykle dlatego tak późno bo endometrium musi mieć odpowiednią grubość.@Evela.6 powiedz mi proszę jak to u Cb było ...
Do biopsji endo miałas brać estrofen od 2 dnia cyklu ...między 12 a 14 dniem kontrola u dr...
To w jaki dzień przypadl Ci zabieg ? To jest zabieg 2 dni ? Dzień odstęp i dzień ? Miałaś jeszcze kontrolę oprócz tej jednej czy już tylko zabieg ?
Ja nie rezygnowałam z niczego [emoji41][emoji23]Moje drogie czy Wy podczas stymulacji i przed zrezygnowalyscie że słodyczy i cukru ?
[emoji3060][emoji3060][emoji3060]No dobra kobity! Ogłaszam wszem i wobec! Jestem w grze [emoji123] naaaaareszcie!
Kropuś! Mamusia do Ciebie za niedługo przyjdzie! Moje Ty cudowne cudeńko [emoji3059]
Oj dużo aż 3Hehe. Ile masz jeszcze zarodków?
Plan że czekam na @ i umawiam wizytę[emoji3060][emoji3060][emoji3060]
To jaki jest plan?kiedy zabierasz kropka?
![]()
No to już niebawem [emoji3060]Plan że czekam na @ i umawiam wizytę [emoji123] liczę, że samiutki początek sierpnia będę z kropkiem w domku
Ja pracowałam do połowy ciąży, ale praca siedząca i wszyscy na mnie uważali. Studiowałam do 5 dnia przed porodem.moja dr powiedziała że do połowy mogę ciągnąć studia i pracę ale później mam coś wybrać żeby się nie przeciążyć.Dziewczyny! A ja dziś przychodzę do Was z zupełnie innym pytaniem. Pracowalyscie w ciąży? Jeśli tak to do którego miesiąca ? Za chwilę zacznę 11 tc i zastanawiam się jak długo jeszcze „powinnam” pracować. Nie to ze nie chce, ale z doświadczenia wiem ze niestety jak przyjdzie co do czego to nikt mi nawet złamanego dziekuje nie powie, stad moje pytanie.