Strasznie mi przykro. W którym tygodniu byłaś ? Trzymaj sięMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Jutro idę do szpitala [emoji25]
reklama
Przykro mi, przytulam mocno.
Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Jutro idę do szpitala [eprz
Biedna [emoji17]
Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Aduś16
Fanka BB :)
Az mnie zamurowałoMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
KarolaJ
Dzisiaj by było 11+6... Też myślałam, że to już w miarę pewny tydzień..
Strasznie mi przykro. W którym tygodniu byłaś ? Trzymaj się [emoji3590]
mala_Mi 80
G
gość2502
Gość
Jezu współczuję CiMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Tagitagi
SpokojnieDziękuje za te słowa. Wczoraj otrzymałam informację o śmierci bliskiej mi osoby, jestem w totalnej rozsypce. Jeszcze stres związany z transferem, psychika mi po prostu siadła. Nie wiem jak się po tym wszystkim ogarnę jeśli transfer również będzie nieudany, ale oczywiście dopuszczam taką możliwość![]()
Współczuję Ci bardzo
Lecz transfer jeszcze nie jest przekreslony ...może to leniuszek i 10 dni beta będzie super
Bardzo mi przykro 
Mocno przytulam!!!!
reklama
Kurcze nie wiem co pisać, bo żadne nasze słowa nie przyniosą ukojenia na duszy, złamanym sercuMoje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Podziel się: