reklama
Kochane... Jestem załamana... z 8 dojrzałych komórek, 1 blastka 6.1.1, reszta ładnie się zapłodnila ale w 3 dobie przestały sie dzielić...![]()
Strasznie jest mi przykro

mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ty lepiej uważaj, bo Cię zostawią na dluuuższą obserwacjęA pamiętam jak się w śmiałam z @bazylia128 że smęciła i nie wierzyła. A teraz sama marzę o rzygach
Na USG to cały czas będę jeździć w tym stroju![]()

mala_Mi 80
O jaaaaakie słodziutkie dziecięHej kochana
Dziękuję że pytasz, czuję się dobrze
Jesteśmy z mężem i Majeczką w Bułgarii, jest gorąco i jesteśmy właśnie nad morzem a Maya jest z babcią w domku bo nie chce zbytnio jej wyciągać na dwór w te upały...Zobacz załącznik 1294653
A co u Ciebie??
Przypinam zdjęcie mojego szczęścia i pozdrawiam serdecznie![]()

U mnie na razie spokojnie, jak nie stchórzę to końcem sierpnia zaczynam kolejny bój

Udanych wakacji

mala_Mi 80
No właśnie gdzieś się ukrywasz, więc trzeba było Cię jakoś wywołaćKuwa, lajzy niedobre, ja tu jestem, heloooo. Ja chcę tylko malutkie rzygi i kopnięcia dziecioka
![]()

Co z moimi truskawkami ja się pytam??

mala_Mi 80
O jaaaaakie słodziutkie dziecięJest prześliczna. Jak tak patrzę na te wszystkie zdjęcia Waszych cudów to nabieram siły do dalszej walki.
U mnie na razie spokojnie, jak nie stchórzę to końcem sierpnia zaczynam kolejny bój
Udanych wakacji![]()
Dziękuję kochana, walcz dzielnie!
Jeszcze troszkę i Ty się doczekasz małego cudu

Trzymam za Ciebie ogromne kciuki

motylek24
Sama zjadłaNo właśnie gdzieś się ukrywasz, więc trzeba było Cię jakoś wywołać
Co z moimi truskawkami ja się pytam??Tak czekam, czekam i dupa blada, sezon się skończył
![]()

reklama
mala_Mi 80
Podziel się: