Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze robiłam betę w 6 dpt i nigdy mnie nie zawiodła. Teraz mam troszkę dalej do labo i kupiłam te testyJa bym nie wytrzymała, nie ma opcji![]()
Faktycznie dziwne toNo już całkiem leżęA myślałam, że chociaż coś wiem
Naprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realuFaktycznie dziwne tozapytam się doktorka, co on na to
![]()
Nie jestem do końca przekonana czy lekarz do końca rozumieDlatego nie ma co analizować tylko postępować zgodnie z zaleceniami lekarza, on to napewno rozumie![]()
Ja miałam od dnia punkcjiDziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji?
Już w dniu punkcji, następnego dnia czy jeszcze inaczej??
Dobrze Ty mój lekarzu od invitroNaprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realu
Kurcze, mogłabym być lekarzem in vitrowym. Byłabym mega fanatyczką i pewnie nie wychodziłabym z pracy![]()
Oj kochana chyba mnie przeceniaszDobrze Ty mój lekarzu od invitroto napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja
ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni mom
![]()
Następnego dnia po punkcjiDziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji.
Już w dniu punkcji, następnego dnia czy jeszcze inaczej??