Aduś16
Fanka BB :)
A No to tydzien do przodu jest, bo coś duża waga jak na 31tc. No ale lepiej tak niż za małyNie wiem czy ogromny,gin powiedzial tylko ze hest o tydzien do przodu .Bedzie pewno z 3,5 kg na koncu.Tak jak wszystkie inne dzieciaki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A No to tydzien do przodu jest, bo coś duża waga jak na 31tc. No ale lepiej tak niż za małyNie wiem czy ogromny,gin powiedzial tylko ze hest o tydzien do przodu .Bedzie pewno z 3,5 kg na koncu.Tak jak wszystkie inne dzieciaki![]()
Hahaha chyba każdy facet lubi.Jakbym słyszała mojego, serioon lubi sobie przyżartowac w taki sposób
![]()
Mozesz sie obrazic, ale serio?Nic mnie nie cieszy...
Mam to samo... Polecam wychodzić, do koleżanki czy gdzieś, mi to pomaga, nie na długo ale zawsze to coś. Trzymaj się [emoji3531]ja mam wizytę za tydzień i też się ciągle boję...8+5... Boję się i przez to, że siedzę w domu sama to czuje się okropnie i taka samotna [emoji24]
Będą będą, nic się nie bójDziękuję wszystkim za kciuki ....Jestem po punkcji [emoji3064] Pobrali 16 komórek z czego 12 dojrzałych .. Zapładniamy wszystkie ale jakoś mnie to dziś nie cieszy [emoji17][emoji17][emoji17] martwię się strasznie że nie uda się uzyskać żadnego zarodka .... Boli mnie brzuch i chyba dlatego takie nastawienie mam .... Muszę przestać myśleć o tym co się dzieje w laboratorium jakieś sprawdzone sposoby na "nie myślenie"???
Super dobrze wiedzieć. Też się u niego leczę.Pytałam o to Pa.śnik.a, mówił żeby po punkcji przestać brać po prostu.
I ze zyski z brania są większe niż potencjalne ryzyko wzrostu NK.
hormony kochana, hormonyMozesz sie obrazic, ale serio?
Nie walczyłas o dziecko? Tersz jesteś w ciąży i nic Cie nie cieszy, bo? Jaki jest powod takiego samopoczucia?
Kopnij sama siebie w dupsko ode mnie [emoji6]