reklama

Beta hcg

received_907127783348171.jpeg

reklama
Ten pojedynczy wynik znaczy tylko że jesteś w ciąży. Aby sprawdzić czy rozwija sie prawidłowo należy powtórzyć badanie HCG za 48h.
Na normy laboratoryjne raczej nie powinno się patrzeć ponieważ poziom hcg zależy od tego kiedy nastąpiło zagnieżdżenie zarodka, kiedy była owulacja.
A jesteś już po terminie miesiączki ? Wiesz kiedy była owulacja ? Mam na myśli owulację potwierdzona monitoringiem ponieważ inaczej nie ma pewności kiedy nastąpiła.

Ten pojedynczy wynik znaczy tylko że jesteś w ciąży. Aby sprawdzić czy rozwija sie prawidłowo należy powtórzyć badanie HCG za 48h.
Na normy laboratoryjne raczej nie powinno się patrzeć ponieważ poziom hcg zależy od tego kiedy nastąpiło zagnieżdżenie zarodka, kiedy była owulacja.
A jesteś już po terminie miesiączki ? Wiesz kiedy była owulacja ? Mam na myśli owulację potwierdzona monitoringiem ponieważ inaczej nie ma pewności kiedy nastąpiła.
Mam nieregularne cykle od poronienia. Nie mam potwierdzonej owulacji. Staramy się z mężem na luzie jak na razie o dziecko. Więc nie mam pewności kiedy była owulacja. Nie mam też typowych obiawow jak ból piersi rozdrażnienie. Jedynie co jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze.

Przyrost jest ok :) teraz na wizytę do ginekologa ale jest jeszcze za wcześnie. Najlepiej ok. 7 tygodnia jak nic złego się nie dzieje. Bierzesz jakies leki ?

Życzę powodzenia ✊✊💕

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry