JestemMama!
Fanka BB :)
No kuźwa nie wiedziałam że bezpłodne kobiety mogą zajść w ciążę naturalnie .... Ale ja tępa jestemA to nie wiedziałaś że bezpłodne kobiety mogą mieć dzieci?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kuźwa nie wiedziałam że bezpłodne kobiety mogą zajść w ciążę naturalnie .... Ale ja tępa jestemA to nie wiedziałaś że bezpłodne kobiety mogą mieć dzieci?![]()
Pani wszechstronnie uzdolniona, na wszystkim się znaDziewczyny ta cała @TorixWicaROKpoROKU szuka po prostu przyjaciół w internecie ... Przejrzałam jataka niby dobra , pomocna a tak naprawdę kawał s**i z niej ...
Chciałam się z wami przywitać. Od pewnego czasu obserwuje ten wątek.[emoji3059]
Powiem Ci w tajemnicy że ja też nie miałam o tym pojęcia, do dziśNo kuźwa nie wiedziałam że bezpłodne kobiety mogą zajść w ciążę naturalnie .... Ale ja tępa jestemchyba muszę się do szkoły cofnąć
![]()
Eh,a glupot miala nie pisacDziewczyny ta cała @TorixWicaROKpoROKU szuka po prostu przyjaciół w internecie ... Przejrzałam jataka niby dobra , pomocna a tak naprawdę kawał s**i z niej ...
Szok i niedowierzanieja nie powiedziałam że dużo wiem, tylko to co się stało mojej siostrze jest straszne i nie chciałam ominąć tego posta bez napisania o tym, może i macie rację że to przypadek nie wiem ale po prostu chciałam Dobrze nie wiedziałam że aż tak źle przyjmujecie taki komentarz i do tego jeszcze pisze wam o tym że wołam napisać co wiem na temat in vitro, czyli że moja siostra je robiła i jej się nie poszczęściło a nie chciałabym aby więcej takich dzieci cierpiało że całe dzieciństwo po szpitalach po przychodniach i tylko tyle ma z dzieciństwa. Jeżeli wiecie na 100% o tym że jest to bezpieczne to w porządku, przepraszam za mój błąd nie chciałam nikogo w niego wprowadzić. Tylko się zmartwiłam o to bo tylko taki przypadek mojej siostry znam
Ja ci powiem wiecejPowiem Ci w tajemnicy że ja też nie miałam o tym pojęcia, do dziśjak dobrze że na forum pojawiała się taka skarbnica wiedzy
![]()
Kochana nawet nie wiesz co się okazałoÄ
Eh,a glupot miala nie pisac
Zakatwilas cos z tymi terminami na badania? Czytalam wczoraj twoj post ba FB ,ale jakos do niczego konkretnego nie doszlam![]()
Dasz rade,juz blizej niz dalej.Trzymam kciukiKochana nawet nie wiesz co się okazałoto są dwa różne badania ... A ja głupia myślałam i cały czas twierdziłam że to jedno
napisałam e-mail do lekarza i dziś odpisała że aktywność cytotoksyczna zrobię w Łodzi a jeśli jej nie będę mogła wykonać to żebym zrobiła immunofeotyp lipfocytow bądź komórki NK .
Ogólnie już jestem spokojniejsza i czekam do 3 aż otworzą to laboratorium gdzie jestem umówiona na ten test mrl . Jak nie będzie można tam wykonać to zrobię inne badanie na spokojnie już
ale dziękuję za pamięć
![]()