Jaworznianka
Początkująca w BB
17.08 o 18.00 Czekam na wynik drugiej bety ... Z pewnością już dzisiaj nie nadejdzie.Beta jest w normie jak na 7 tc oczywiście zawsze jest szansa na ciąże mnoga ale nikt ci tego nie wywrozy. Kiedy masz wizytę u gina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
17.08 o 18.00 Czekam na wynik drugiej bety ... Z pewnością już dzisiaj nie nadejdzie.Beta jest w normie jak na 7 tc oczywiście zawsze jest szansa na ciąże mnoga ale nikt ci tego nie wywrozy. Kiedy masz wizytę u gina?
To jeszcze dwa tygodnie, ale nie ma co się martwić na zapas. Ważne że wygląda to na zdrową ciąże17.08 o 18.00 Czekam na wynik drugiej bety ... Z pewnością już dzisiaj nie nadejdzie.
Skoro tak sądzisz to odetchnę z ulgą, dziękuję Ci !To jeszcze dwa tygodnie, ale nie ma co się martwić na zapas. Ważne że wygląda to na zdrową ciąże
O A ja mam termin na 3 marcaJa aktualnie jestem w 9+1 termin mam na 6 marca, w piątek kolejne usg, póki co wszystko rozwija się dobrze ale z wizyty na wizytę odliczam dni jak oszalalaobjawy zaczęły się od senności i bólu piersi od 2 tygodniu męczą mnie mdłości, wymioty i okropna nadwrażliwość jeśli chodzi o zapachy
mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru mdłości i wymioty miną
![]()
Jak tak sobie myślę o tej naszej historii to aż niesamowite jak lustrzane odbicie oczywiście pomijając Twoje szczęście do braku objawowO A ja mam termin na 3 marca![]()
No fakt jest to niesamowite, rzadko trafiają się takie hostorie ale na swój sposób jest to fantastyczneJak tak sobie myślę o tej naszej historii to aż niesamowite jak lustrzane odbicie oczywiście pomijając Twoje szczęście do braku objawow![]()
Chyba nie ma dużego ograniczenia czasowego - ja idę jutro i to będzie 8+5Dajcie znać do którego tygodnia zrobi lekarz cytologie? Teraz mam same tele porady w sumie żaden z trzech lekarzy nie wspomniał o pojawieniu się w gabinecie na cytologie... a mam "starą" ...i mam wizytę umówioną dopiero po usg to będzie po 8 tygodniu.
Właśnie ja szczerze w pierwszej ciąży nie miałam cytologii przez 9 myć stąd moje pytanie. Do którego tygodnia trzeba się pojawić u lekarza żeby założyć kartę ciąży ?Chyba nie ma dużego ograniczenia czasowego - ja idę jutro i to będzie 8+5właściwie to nawet nie wiedziałam, ze w ciąży trzeba robić cytologię, tylko dostałam pakiet skierowań, jak wprowadzili mi karte ciąży do systemu
![]()