A to wiadomo od dawna, wszystkie moje dziewczyny ze zwierzakami się chowają, ja tez miałam psa, kota, szynszylę, szczura (nie na raz). Jestem przyzwyczajona do siersci w jedzeniu nawet

ale koty kłębiące się po kątach i na macie mnie wkurzają, jeszcze się mała zakrztusi.
Moja w gondoli śpi jak złoto, albo jak nie śpi to ma złożoną budę i gada do nieba i drzew. Spacerówkę będę miała u mamy, wiozę jej na stałe, jadę w przyszłym tygodniu i już bez gondoli - też się rozkłada na płasko, a do domu dostałam drugą, fajną kompaktową, to i na wyjazdy inne będzie. W gondoli zresztą mała długo nie pojeździ, bo już wyrasta.
Pewnie przerośnie.
Moja jak miała 13 lat to miała 174 cm

. Teraz ma 15 lat i 176 cm i przestała rosnąć. Ja mam 175 cm.
Ja mam Avionaut Pixel i trzy wkładki, dwie pod tyłkiem i jedną pod plecami. Na razie wyciągnęłam tylko jedną, bo jak wyciągnęłam drugą spod tyłka, to pasy były za wysoko (powinny wychodzić zza ramion, a wychodziły na wysokości uszu) więc jeszcze czeka.
A fotelik jest do 13 kg i jest jednym z najobszerniejszych na rynku, także będzie w nim jeździć na maksa, a jak będzie za ciężka do noszenia w tym, to będzie zostawał w aucie na bazie. Ja w ogólec mam fisia na punkcie fotelików, moja prawie 4latka jeździ tyłem i myślę, że jeszcze z rok pojeździ w tym foteliku (mam Axkid Minikid 2) i wszystko kupuję w 8 gwiazdkach

Za rok do tego Minikida przesadzę Marcysię, a Dobrusia dostanie fotelik przodem do 150 cm, też już się rozglądałam. Sorry, taki offtop!
Ja miałam bardzo duże nacięcie i bardzo długo bolało, a przy drugim porodzie tylko troszkę pękłam, także życzę tego samego

albo o bez pękania!
Laski, wy przeginacie z ilością postów!! Myślałam, że nie dojdę do końca

Uff, właśnie przerobiłam 20 kg ogórków na kiszone i siedzę padnięta, a jeszcze muszę nogi ogolić, bo lecimy na basen...