Trzymam kciukiDziękujęteraz najgorsze 2 tygodnie oczekiwania
wszystko poszło ok inseminacje miałam na pękniętych pęcherzykach nie wiem czy to coś zmienia oby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba na czas
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiDziękujęteraz najgorsze 2 tygodnie oczekiwania
wszystko poszło ok inseminacje miałam na pękniętych pęcherzykach nie wiem czy to coś zmienia oby żołnierzyki dotarły tam gdzie trzeba na czas
![]()
Bawić się dobrze, inseminacja to jak seks tylko kto inny podaje nasienieDziewczyny dzisiaj idę na wesele myślicie ze po inseminacji można szaleć na parkiecie czy raczej się oszczędzać?![]()
Bawić się dobrze, inseminacja to jak seks tylko kto inny podaje nasienie
Szalej póki możeszDziewczyny dzisiaj idę na wesele myślicie ze po inseminacji można szaleć na parkiecie czy raczej się oszczędzać?![]()
oczywiście zakaz alkoholuSzalej póki możesz![]()
Mnie z kolei nie [emoji4]
Dokladnie. Jedna beda boleć jajniki, a druga coś innego. Nie ma co się sugerowaćkażdej inaczej się objawia