Ja wyjęłam bo miałam wrażenie ze jej ciasno strasznie w tymJ
Ja też jeszcze nie wyciągnęłam...bo jak zrobiłam próbę to jakoś dziwnie siedziała![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wyjęłam bo miałam wrażenie ze jej ciasno strasznie w tymJ
Ja też jeszcze nie wyciągnęłam...bo jak zrobiłam próbę to jakoś dziwnie siedziała![]()
My już po dwóch dawkach bexero jesteśmy.A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni![]()
No to my w przyszłym miesiącu zaczynamy szczepienie na meningokokiMy już po dwóch dawkach bexero jesteśmy.
Figola3, post: 21518524, member: 206948"]a to na pewno ciemieniucha? moja córka ma AZS, tzn. wydaje mi się, że już z tego wyrosła bo objawów nie ma już od dłuższego czasu, a tak to zawsze były zaognione rany pod kolanami, w zgięciach łokci, jako niemowlak sucha skóra na policzkach no i nawracająca ciemieniucha...tak mi się wydawało (jak miała ok.2 mce to miała ewidentną ciemieniuchę). Lekarka skierowała nas do dermatologa, córka miała wtedy ok.6 lat i ona stwierdziła, że to ŁZS, dostaliśmy jakiś szampon i teraz po tej "ciemieniuszce" nie ma śladu.
Jakoś mi się wkleiłaś, ale chodziło mi o te maty jednorazowe, któreś dziewczyny pisały, a poza tym sama chętniej bym używała tych jednorazówek bo to wygoda, ale mój wąż w kieszeni po wydaniu 6 i pół stówy na książki do liceum dla najstarszej (z czego kierwa 3/4 używek) i 5 stów w perspektywie na szczepionki dla Marcysi wyje w niebogłosy.Wiesz co no ja na tych wakacjachto musiałam mu coś kupić (bo tutaj to miękie łóżka a ms to jednak długo) ale w sumie mata nie droga DUŻE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA 62 x 62 3 SZT. za 32 zł to nie majątek i mogę powiedzieć zrobił siku kilka razy nic kompletnie nie przeszło na podłogę takie są ściśnięte
w domu mam taką jednolita ale weź takiego kolosa do samochodu
My mamy szczepić ale w 7 ms czyli za miesiącmojego wysyłam do żłobka w maju'22 więc też nie chce żeby coś przyplątał.
mój tutaj śpi jak nigdzie i to czasem sobie tylko tak drzemie a weź mu przerwij to zaraz jest yyy albo rozmawiaj tak samomały terrorysta mi rośnie
![]()
a ok podkłady Ci chodziło też używam ale tylko na łóżkach ale zainteresowałaś mnie tym gumowym poszukamJakoś mi się wkleiłaś, ale chodziło mi o te maty jednorazowe, któreś dziewczyny pisały, a poza tym sama chętniej bym używała tych jednorazówek bo to wygoda, ale mój wąż w kieszeni po wydaniu 6 i pół stówy na książki do liceum dla najstarszej (z czego kierwa 3/4 używek) i 5 stów w perspektywie na szczepionki dla Marcysi wyje w niebogłosy.
Takie maty jak Ty sama mam (nie identyczne, tego typu) bo to fajna izolacja i maluch może się przewalać![]()
Ja mam taki https://allegro.pl/oferta/podklad-wielorazowy-higieniczny-50x70-8786237686a ok podkłady Ci chodziło też używam ale tylko na łóżkach ale zainteresowałaś mnie tym gumowym poszukam
650 zł? omg ile książki kosztują a to nie może jakiś używanych?
no szczepionki chyba my też już będziemy musieli zapłacić za te menigokoki chociaż nic nie mówiła a mamy być 07 września![]()
Co kupiliście swoim dzieciom na chrzest jako rodzice? Bo my chcemy kupić taką pamiątkę na całe życie i się zastanawiamy co.
A mi to jak zwróciłam uwagę , że to jest dziewczynka wytłumaczyła Pani....że dla nich jest to po prostu noworodek i dlatego mówią "on"Więc więcej już nie dyskutowałam
Dziewczyny szczepicie na meningokoki??A może już jesteście po?Nie wiem czy pytałam już o to czy nie ale ostatnio mózg nie funkcjonuje w pełni![]()
No my też otworzyliśmy jej konto i wszystkie pieniążki dla niej tam lecą.My kupiliśmy Bujaczek - Huśtawka Joie Serina.
Dostała dużo pieniążków w kopertach dlatego otworzyliśmy konto i cały jej hajs tam leży.
Nooo, sesja też super sprawa i pamiątka, na pewno taką chcemy zrobić i w sumie to też fajny pomysł jako od nasA w przyszłym tygodniu chcemy iść do fotografa na sesję![]()
No my kupiliśmy album na razie tylko na 300 zdj i co miesiąc będziemy wywoływać zdjęcia od małej i nasze, aby tych albumów było kilka i była piękna pamiątkaStarszej sesję zdjęciową, młodemu też chcemy taką sesję kupić. Taki album z sesji to super pamiątka
Wywoływać to wywołuje regularnie zdjęcia. Ja lubię mieć zdjęcia w klasycznej formie zachowane. :-) Niestety co odłożone mloda miała pieniążki to rozchodzą się po specjalistach i oby dwa podcięcia sporo pochłonęły pieniędzy bo wszystko robimy prywatnie. Jak się skończą wyjazdy po specjalistach to będziemy odkładać pieniążki.No my też otworzyliśmy jej konto i wszystkie pieniążki dla niej tam lecą.
Ja wiem, że rodzice nie zawsze coś kupują na Chrzest swojemu dziecku, bo organizują imprezę itp. Ale chcieliśmy właśnie może jakiś łańcuszek albo coś w tym stylu, co będzie jej przypominało m, że to od nas.
Nooo, sesja też super sprawa i pamiątka, na pewno taką chcemy zrobić i w sumie to też fajny pomysł jako od nas
No my kupiliśmy album na razie tylko na 300 zdj i co miesiąc będziemy wywoływać zdjęcia od małej i nasze, aby tych albumów było kilka i była piękna pamiątkatak jak kiedyś się robiło, zdjęcia wywoływało i się oglądało. Bo teraz wszystko zgrywa się na kompa ( a to kiedyś w końcu padnie i nie będzie śladu po zdjęciach ) i często się do tego nie wraca.