MamaR
Fanka BB :)
Pisalyscie tu u dr Juraszku z Angeliusa z Katowic. Ja do niego chodzę i dzięki niemu mam dwójkę dzieci. On robił mi laparoskopie po ktorej wkoncu zaszłam w pierwsza upragnioną ciaze. Zabieg mnie wogole nie bolał ani w trakcie (znieczulenie całościowe) ani po. Byłam tylko ospala zaraz po zabiegu. Dr chciał mi dać dwa tyg l4 po zabiegu ale nie chciałam bo zabieg był w czwartek w piątek wypis więc przez weekend miałam czas na regenerację i w razie czego w pon wzięłabym wolne ale czułam się super więc w poniedziałek byłam już w pracy. Nie pracuje fizycznie więc zaryzykowalam bez l4. Mam w pępku delikatna blizne na 2mm ale nie widać jej tzn ja wiem gdzie jest. Więcej nie widać ale mam rozstępy to może w nich się schowaly te blizny. Więc idź i nawet się nie zastanawiaj. Mi wyszło że drozne oba jajowody ale mimo wszystko zabieg pomógł bo tak jak pisałam dwa miesiące później byłam w ciąży :-)Hej Dziewczyny! Któraś z Was miała laparoskopię?dziś mam 1 dc i muszę dzownic i się umówić do szpitala, kurde boje się jakoś bardzo...

życzę Ci jak najlepiej, nastawienie jest naprawdę bardzo ważne, może łatwo się mówi, ale chyba wszystkie jedziemy na tym samym wózku...
 życzę Ci jak najlepiej, nastawienie jest naprawdę bardzo ważne, może łatwo się mówi, ale chyba wszystkie jedziemy na tym samym wózku...