Ale lalka [emoji3590][emoji7]
Jest idealna!
Dziękuję kochana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale lalka [emoji3590][emoji7]
Jest idealna!
HahahahSpadać lajzy. Mówiłam że Marian to stary pijak i zboczeniec
![]()
To jakie masz na tapecie?Spadać lajzy. Mówiłam że Marian to stary pijak i zboczeniec
![]()
Hehe no tak napisałam, ale nie mam takiego odruchu. Zwłaszcza, że ja mam mega krótkie pazurki teraz. Zadrapałam raz dzieciaczka delikatnie i ... nie chcąc zrobić tego ponownie mam już odruch ścinania i jak widać ... jeszcze długo długich mieć nie będęWszystko wpisane [emoji8]
No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.
A kibicować nie przestawaj [emoji120] tylko tych pazurów nie obgryzaj [emoji6]
A jak Ty się czujesz? [emoji8]
Szymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wieTo jakie masz na tapecie?
Ja mówię do mojego Szymek, ale ... Łojciec się nie chce zgodzić![]()
ja tez mam w przyszlym tygodniu! niech moc bedzievz namiWszystko wpisane [emoji8]
No ja działam trochę w krzakach tym razem bo jakoś nie chce się nakręcać za bardzo na ten transfer . Kolejna porażka mnie przeraża a nie potrafię nawet innego scenariusza sobie wyobrazić na chwilę obecną. Wolę się miło zaskoczyć [emoji2368] transfer mam w przyszłym tyg, trochę nowych zaleceń, zwiększone dawki leków więc robię co mogę.
U mnie jak będzie synek to będzie DominikSzymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wie. Reszta ładnych imion albo mi się z patologia na mojej wsi kojarzy albo już mamy w rodzinie
![]()
[emoji110][emoji110][emoji171]Wszystko wpisane [emoji8]
I co wyszukalas? Pochwal sie [emoji16]Jest serio śliczna [emoji7]. A wiedz, że mnie obce dzieci w ogóle nie rozczulają i nie każdemu to mówię[emoji12]. Taka czarnulka chyba będzie, co?
Ja wczoraj już imienia dla chłopaczurka szukałam [emoji12]. Choć jeszcze i tak boję się jakoś zapeszac [emoji1751]
Juz doczytalam. Mi sie zawsze Mieszko marzyl [emoji4]Szymek ładne, też mi się podoba ale już mamy takie w rodzinie. Na razie upatrzałam sobie tylko trzy- Krzysztof, Tymon lub Jerzy. Mąż oczywiście nie wie[emoji12]. Reszta ładnych imion albo mi się z patologia na mojej wsi kojarzy albo już mamy w rodzinie [emoji848]