kasia.misiaaa
Aktywna w BB
Drugi raz takiej głupoty na pewno nie popełnimy.. Mam nadzieje, że masz racje i okres na dniach się pojawiTo nie zawsze skoro tak się stało. Proponuję na przyszłość uważać i w ciąży nie jesteś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drugi raz takiej głupoty na pewno nie popełnimy.. Mam nadzieje, że masz racje i okres na dniach się pojawiTo nie zawsze skoro tak się stało. Proponuję na przyszłość uważać i w ciąży nie jesteś.
Drugi raz takiej głupoty na pewno nie popełnimy.. Mam nadzieje, że masz racje i okres na dniach się pojawi![]()
Dziękuje..Pod wpływem stresu może się opóźnić, ale pojawi się.
To oznacza, że powinnaś iść do ginekologa po wiedzę, a do psychiatry po pomoc.A co gdy ja odbylam stosunek kilka dni przed miesiaczka a mam wieksze piersi i ich bol wskazujacy na ciaze? Mozliwe to? Ból piersi z dnia na dzień jest coraz mocniejszy
Ale po co? Jak coś się dzieje, to na forum wyjaśnią czy jest ciąża, czy i za kiedy pojawi się miesiączkaSzykuje się babyshower
Dziwi mnie, ze kobiety nie znają swoich cykli, nie interesuje ich to. Ani kiedy owu, ani kiedy @. Nie dbają o antykoncepcje.
Ale już to pisałaś. Jak się obawiasz preejakulatu to następnym razem nie wkładaj nawet na chwileczkę penisa do pochwy bez zabezpieczenia.Stosunek nie był pełny, bo bez wytrysku. Obawiam się po prostu o preejakulat.
Właśnie! Nie cofniecie. Albo przyjdzie okres albo będzie ciąża. Skoncz już to biadolenie bo się tego czytać nie da. Trzeba było myśleć wcześnie!Zawsze się zabezpieczamy. Nie wiem co nam odbiło, żeby bez zabezpieczenia. Od razu żałowaliśmy ale czasu już cofnąć nie możemy.
Skoro się nie da to nie czytaj.To oznacza, że powinnaś iść do ginekologa po wiedzę, a do psychiatry po pomoc.
Ale po co? Jak coś się dzieje, to na forum wyjaśnią czy jest ciąża, czy i za kiedy pojawi się miesiączka
Ale już to pisałaś. Jak się obawiasz preejakulatu to następnym razem nie wkładaj nawet na chwileczkę penisa do pochwy bez zabezpieczenia.
Właśnie! Nie cofniecie. Albo przyjdzie okres albo będzie ciąża. Skoncz już to biadolenie bo się tego czytać nie da. Trzeba było myśleć wcześnie!
To może już ich nie pisz? Jest tu sporo kobiet, potrzebujących porady. Z problemami, na które potrzebują porady i odpowiedzi.Skoro się nie da to nie czytaj.
To idź do nich i im odpowiadaj. Dziękuje ci za wszelka pomocTo może już ich nie pisz? Jest tu sporo kobiet, potrzebujących porady. Z problemami, na które potrzebują porady i odpowiedzi.
Gdybyś nie zauważyła, piszą też tutaj. I dociera do nich to ci się im pisze. Nie to co do Ciebie. Na okrągło jedno i to samo. "Boje się preejakulatu" , "bolą mnie piersi". Napisz jakiej odpowiedzi oczekujesz. My ci ja danym u będzie po sprawie. Bo tłumaczenia jak się mają sprawy faktycznie do Ciebie nie docierają.To idź do nich i im odpowiadaj. Dziękuje ci za wszelka pomoc![]()
Szkoda że wcześniej nie byłaś taka mądraTo idź do nich i im odpowiadaj. Dziękuje ci za wszelka pomoc![]()