reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

miłego wieczorku i dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak::-) ta pogoda za oknem jest chyba sprawca tych przeziebien i innych świństw chorobowych, u nas przynajmniej jest okropnie i snieg i słońce i ciepło i zimno i mroźno, od wyboru do koloru :no: a to nie sprzyja naszemu zdrowiu :szok: brrrrrrrrrrrrrr, gdzie ta nasza wyczekiwana wiosna, czy ktos ją widział ??????? wiem,że juz jest u Ani, a czy jeszcze u kogoś ????

reklama
jarzebinko dojdzie do wsyztskich,,juz sie zbliza,,czuje tow moczu,,hhi

dobra ja zmykam ogladac moj filmek CSI i szykowac sie do pracymalemu rzeczy do peckola,,,,i spr prace do koncaaa

Witam Was Kobietki po Świętach. Ja normalnie jeszcze nie mogę w to uwierzyć i jutro robie jeszcze jeden test, choć mdłości mnie już takie biorą że masakra i znów problemy ze snem - koszmar. Mówię Wam na bank myślałam że sie nie uda i że jak co niektórym z Was cykl rozregulował. Ale przez to że to takie niespodziewane to te moje fluitki są mocniejsze (mam nadzieję) i zaraz tu wszystkie będziecie zafasolkowane. :rofl2::-);-):happy:

Jarzębinko szkoda że musisz staranka przełożyć, ale miejmy nadzieję że ze zdrówkiem będzie ok i ruszysz do dzieła. Trzymam mocno kciuki i fajnie jest urodzić dzidziusia na wiosnę. Mój starszy urodził sie 5 kwietnia wtedy robi sie cieplutko mozna na spacerki wiosenne wyjeżdżać, super jest. Jedyny minus to że on mały baranek jest ale za to uparty jak duży baran;-)

Dorotko mam do Ciebie prośbę. Mogłabyś mi podpowiedzieć jak wkleić sobie taki suwaczek ciążowy jak Twój? Próbowałam ale coś mi chyba nie wyszło. Przysłali mi na maila jakiś adres http i nie mam pojęcia co dalej, a może w ogóle wszystko pokręciłam.

Ania, jest dobrze,a bedzie jeszcze lepiej :tak::-) a co do moich staranek to jak pisałam gdzieś wcześniej, myślę,że ponieważ jeszcze sie nie zaczęly to łatwiej będzie je przesunąć o miesiąc, pewnie trudniej by było jakby wszystko już szło i trzeba by było je przerywać :no: a tak miały się zacząć w maju a zaczną się w czerwcu, :tak: a co do wiosennej dzidzi to znam to z doświadczenia bo mój Kacper 31.03, a w planie kolejna dzidzia też na wiosne, i oby sie udało :tak::-)

dobranoc i spokojnej nocki :tak:
Ania, jak najmniej spotkan z kibelkiem :tak::-D:tak:

Anka kliknij na mój suwaczek ciążowy, następnie pregnancy tickers, u góry wpisz przewidywaną datę porodu,obok suwaczka możesz zmienić backround czyli tło suwacza (może byc rózowe, niebieskie, albo takie kolorowe jak ja mam czyli rainbow. Poniżej wyboru tła jest weekly text (masz wybór czy chcesz mieć pod suwaczkiem wieści o rozwoju dziecka normalne czy z humorkiem). Następnie naciśnij get my ticker. Pojawi się kobietka w ciąży. Ponizej zaznacz :do not show me this page again i Yes I know about ... i skopiuj jeśli dobrze pamiętam drugi kod, czyli ten [url: ...] do swojego podpisu na forum BB.
\Mam nadzieję, ze wyszło :-)

dzień dobry !!!
witam poświątecznie i już w wirze codzienności, bo w pracce juz dzisiaj siedzę :tak::-:)tak: a pogoda poprostu zimowa za oknem,śnieżek pruszy, jest mroźnawo, takiej zimy nie było tego roku jaka jest ta wiosna :tak::no::tak: a jak juz chce słoneczka i ciepełka, a mały też już coraz częściej wspomina o placu zabaw i rowerku :tak: a kto wie czy się jeszcze nie załapie na sanki :tak::-D:tak:

miłego dnia :tak::-):tak:

reklama
Cześć

Medio to wspaniale że wszystko ok, a teraz na 100% się uda.

Aniu ty szczęściaro.

Oskar jest już zdrowy, dziś zrobili mu EKG w przychodni bo narzeka na serce- opis będzie za 2 tyg. Morfologię zrobię mu za tydzień, w poniedziałek idzie do przedszkola, ale jest badzo blady.

Wszystkim życzę miłego dnia

Do góry