reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anka, wielgachne gratulację :)) Ja się piszę na fluidki,całą garścią zabieram (wszek jestem tu najdłużej starającą na tym wątku,to mam pewne prawa,hihi)ale egoistką nie będe i też się podzielę z resztą

A u mnie mama w gościach od świąt i jeszcze posiedzi...buu.Ale nie ma tego złego,bo idziemy RAZEM z mężulem sobie do kinka, ja po raz drugi na "lejdis",mam nadzieję ze męzulowi sie spodoba

:tak::-D:-)
Dla Ciebie i Beatki mam podwójną porcję fluidków bo Wy tu już zdecydowanie za długo jesteście, także ja rzucam garściami Wy ostro łapiecie i niedługo nowe suwaczki tu widzę:angry::szok::tak:;-)

Co do filmu "Lejdis" to nie byłam ale słyszałam że jest zajebisty. Moja siostra była na nim i stwierdziła że dawno się tak nie śmiała na filmie:-)

Ania, jak najmniej spotkan z kibelkiem :tak::-D:tak:

No właśnie co spotkań z kibelkiem to ja ich nie mam. Może gdybym miała to by mi ulżyło, a tak cały dzień mnie trzyma, choć dziś wyjątkowo dobrze się czułam, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych...... to może nie będzie tym razem tak źle.

u nas dzisiaj też ślicznie - słoneczko świeci, śnieżek leży, widok przyjemny a i mrozik lekki trzyma, więc jest ślicznie :tak::-) mojemu małemu na szczęście wcorajsza wizyta w żłobku nie zaszkodziła, nie pogorszyło mu się, więc chyba będzie dobrze :tak::-D

miłego dnia :happy:

Beatko, faktycznie szkoda siedzieć w domku, ja mam w sumie spacerek służbowy, ale zawsze to coś :rofl2:

No właśnie co spotkań z kibelkiem to ja ich nie mam. Może gdybym miała to by mi ulżyło, a tak cały dzień mnie trzyma, choć dziś wyjątkowo dobrze się czułam, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych...... to może nie będzie tym razem tak źle.
Aniu, aby tak dalej, ja w pierwszej ciąży miałam nudności i drażniły mnie pewne zapachy, ale nie wymiotowałam ani razu. Kiedy wybierasz się do gina???

reklama
a u nas też ładnie - rano było biało i słonecznie, a teraz jest tylk słonecznie ale za to nawet ciepełko i przyjemnie, :-) a że dzisiaj ja odbieram małego ze żłoba, więc sobie spacerkiem wrócimy do domku :-D

miłego popołudnia :laugh2::-D:laugh2:

Beatko, a Tobie udało się wybrać na spacerek ???

Do góry