Jarzębinko uwierz że mi podoba się najbardziejAniu, ładnie prezentuje się Twój nowy suwaczek :-)![]()
reklama
Anka, wielgachne gratulację) Ja się piszę na fluidki,całą garścią zabieram (wszek jestem tu najdłużej starającą na tym wątku,to mam pewne prawa,hihi)ale egoistką nie będe i też się podzielę z resztą
A u mnie mama w gościach od świąt i jeszcze posiedzi...buu.Ale nie ma tego złego,bo idziemy RAZEM z mężulem sobie do kinka, ja po raz drugi na "lejdis",mam nadzieję ze męzulowi sie spodoba

Dla Ciebie i Beatki mam podwójną porcję fluidków bo Wy tu już zdecydowanie za długo jesteście, także ja rzucam garściami Wy ostro łapiecie i niedługo nowe suwaczki tu widzę

Co do filmu "Lejdis" to nie byłam ale słyszałam że jest zajebisty. Moja siostra była na nim i stwierdziła że dawno się tak nie śmiała na filmie:-)
Ania, jak najmniej spotkan z kibelkiem![]()
No właśnie co spotkań z kibelkiem to ja ich nie mam. Może gdybym miała to by mi ulżyło, a tak cały dzień mnie trzyma, choć dziś wyjątkowo dobrze się czułam, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych...... to może nie będzie tym razem tak źle.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
u nas dzisiaj też ślicznie - słoneczko świeci, śnieżek leży, widok przyjemny a i mrozik lekki trzyma, więc jest ślicznie
:-) mojemu małemu na szczęście wcorajsza wizyta w żłobku nie zaszkodziła, nie pogorszyło mu się, więc chyba będzie dobrze 

miłego dnia
Beatko, faktycznie szkoda siedzieć w domku, ja mam w sumie spacerek służbowy, ale zawsze to coś

miłego dnia

Beatko, faktycznie szkoda siedzieć w domku, ja mam w sumie spacerek służbowy, ale zawsze to coś

Medio
Fanka BB :)
Aniu, aby tak dalej, ja w pierwszej ciąży miałam nudności i drażniły mnie pewne zapachy, ale nie wymiotowałam ani razu. Kiedy wybierasz się do gina???No właśnie co spotkań z kibelkiem to ja ich nie mam. Może gdybym miała to by mi ulżyło, a tak cały dzień mnie trzyma, choć dziś wyjątkowo dobrze się czułam, nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych...... to może nie będzie tym razem tak źle.
Medio
Fanka BB :)
Kasia2005 ja trzymam też kciuki za Twój cyklMiedio, no to teraz pełną parą do dzieła)

My byliśmy wczoraj z mężem w kinie we Wrocławiu.

Ewcia81 pozdrawiam!!!
E
Ewcia81
Gość
a nic ciekawegoEwciu co u ciebie??????
parca korki praca korki i takw kolko,,jutro odpoczne dopiero,hee
Witajcie tak wogole,,,
media buziaki
kasia ile sie starasz,ze mwisz ze dlugo...
anka buziaki
U mnie tez dizsiaj ladnie,mam andzieje,ze dzieciz peckola poszly na dworek,,,
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a u nas też ładnie - rano było biało i słonecznie, a teraz jest tylk słonecznie ale za to nawet ciepełko i przyjemnie, :-) a że dzisiaj ja odbieram małego ze żłoba, więc sobie spacerkiem wrócimy do domku 
miłego popołudnia

Beatko, a Tobie udało się wybrać na spacerek ???

miłego popołudnia

Beatko, a Tobie udało się wybrać na spacerek ???
Podziel się: