reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wtam się!:happy:
Wyniki małego dobre, wczoraj odebrałam cytologię, wynik I to dobry-prawidłowy, wczoraj przyszła @. Zaczynam nowy cykl, może tym razem się uda.:-)Pozdrawiam.
W niedzielę wracamy do Anglii.:tak:

to dobre wiadomości, wyniki dobre, czyli wszystko OK,:tak: teraz był relaks, odpoczynek, wrócicie do siebie odprężeni i z nową werwą będziecie działać nad spełnieniem marzeń :tak::-) powodzenia

Oskar jest już zdrowy, dziś zrobili mu EKG w przychodni bo narzeka na serce- opis będzie za 2 tyg. Morfologię zrobię mu za tydzień, w poniedziałek idzie do przedszkola, ale jest badzo blady.

napewno będzie dobrze :tak::-D:tak:

reklama
Jarzębinko wiem że będzie dobrze- EKG to tylko formalność, Oskar w czasie choroby skarzył się na ból serca, może jakieś osłabienie.

Witam Was Kobietki po Świętach. Ja normalnie jeszcze nie mogę w to uwierzyć i jutro robie jeszcze jeden test, choć mdłości mnie już takie biorą że masakra i znów problemy ze snem - koszmar. Mówię Wam na bank myślałam że sie nie uda i że jak co niektórym z Was cykl rozregulował. Ale przez to że to takie niespodziewane to te moje fluitki są mocniejsze (mam nadzieję) i zaraz tu wszystkie będziecie zafasolkowane. :rofl2::-);-):happy:
no super,,,ciesze sie,a ty to chyba na pewno hihi,,super super,,,teraz to mus sie posypac,,hihi

Wtam się!:happy:
Wyniki małego dobre, wczoraj odebrałam cytologię, wynik I to dobry-prawidłowy, wczoraj przyszła @. Zaczynam nowy cykl, może tym razem się uda.:-)Pozdrawiam.
W niedzielę wracamy do Anglii.:tak:
no to powodzenia MEDIo uda sie,,uda

Jarzębinko wiem że będzie dobrze- EKG to tylko formalność, Oskar w czasie choroby skarzył się na ból serca, może jakieś osłabienie.
no dobrze,ze abdanka mur obisz,,zawsze to pewnosc ze oki jest i badania,,,:-)

Dziękuję Ci Dorotko. Co ja bym bez Ciebie kochana zrobiła ? Gapa za mnie ogromna i wiem co spieprzyłam, na samym końcu nie zauważyłam małego napisu - now take me to my ticker!
ale udało się. Buziak wielki dla Ciebie:-)

witam wieczorową porą ;-):-)
Aniu, ładnie prezentuje się Twój nowy suwaczek :-):tak:

spokojnego wieczorku, do usłyszenia w czasie meczu, dzis Polska-USA, kibicujemy ......:tak::laugh2:

Anka, wielgachne gratulację :)) Ja się piszę na fluidki,całą garścią zabieram (wszek jestem tu najdłużej starającą na tym wątku,to mam pewne prawa,hihi)ale egoistką nie będe i też się podzielę z resztą

Betaka, ojoj,ale Ci Oskarek choruje, ból serduszka faktycznie może być wynikiem choroby i osłabienia,zdresztą dzieciaczek może mówić że boli serduszko,a to tylko może promieniować z innej części ciała,np.oskrzeli.Wierzę że badania wyjdą w porządeczku

Miedio, no to teraz pełną parą do dzieła :))

A u mnie mama w gościach od świąt i jeszcze posiedzi...buu.Ale nie ma tego złego,bo idziemy RAZEM z mężulem sobie do kinka, ja po raz drugi na "lejdis",mam nadzieję ze męzulowi sie spodoba
I śnieg spadł znowu..kurcze..ja chcę wiosnę.

Milego wieczorka dla Was

reklama
Do góry