kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
:-)
Dla Ciebie i Beatki mam podwójną porcję fluidków bo Wy tu już zdecydowanie za długo jesteście, także ja rzucam garściami Wy ostro łapiecie i niedługo nowe suwaczki tu widzę;-)
Co do filmu "Lejdis" to nie byłam ale słyszałam że jest zajebisty. Moja siostra była na nim i stwierdziła że dawno się tak nie śmiała na filmie:-)
A dziękuję dziękuję, łapię pelnymi garściami. I dzielę się z beatką, bo ona wprawdzie też długo na tym wątku,ale dostęp do dawcy zdeczko utrudniony więc się dzielę
Ewciaja się staram rok i 3 miesiące, przez kilka cykli na dziewczynkę a potem sobie darowałam..więc to już trochę czasu. Ja nie karmiłam piersią więc jak tylko mały skończył 3 miesiące były staranka o rodzeństwo
"Lejdis" jest boskim filmem,ja plakałam ze śmiechu, i męzowi też sie podobał. To film który można z powodzeniem polecić i oglądąc go za jakis czas jeszcze raz. Niby komedia..ale daje też sporo do myślenia..zwlaszcza dwa wątki, jedna kobietka chce dziecko i lata do dawcy co miesiac jak ma dni płodne i szaleje z rozpaczy ze ciagle nic,a jej przyjaciólka nie chce dziecka i zachodzi w ciąże..
Naprawde daje do myslenia..nie bede opowiadac,dla tych co jeszcze nie ogladaly