Stokrotka76
Zaciekawiona BB
Hej kobietki dawno mnie nie było bo ostatnio namiętnie czytam wszystko co mi wpadnie w ręce interpretacja wykresików i planowanie płci.
Męża juz namówiłam na dziecko ihihihihihih a teraz zastanawia się nad płcią bo marzył mu sie synek ale namotałam mu w głowie i teraz sam nie wie co by chciał hihiihih
Kasiu jak przeczytałam o tej instalacji to aż włosy mi na głowie stanęły. Instalacja sie spaliła ale wy jesteście cali to jest najważniejsze kochana wiadomo trzeba będzie kasy wydać ale zdrowie jest ważniejsze
Anka34 nie znamy sie ale bardzo Ci gratuluje fasoleczki :-) i łapie od ciebie fluidki bo też chce mieć dzidzie
jednak się znamy kochana hihihihi szukam na 28 jakiejs Ani a to andruta dobre hihihihi nawet z dorotką rozmawiałaś hihihihi ach ten net czasem nie wie sie z kim się gada ;-)
Medio jak się czuje młody po badaniu ????
fajnie że wszystko wyszło dobrze :-)
Szybkiej i szczęśliwej drogi :-)
jarzebinka jak się czuje Kacperek juz lepiej ??? A katar ciągle jest???
Beata2710 jak się czuje Oskarek ???
Dorota27 chyba dziś miałaś USG jak wyszło widziałaś płec???? Chyba za wcześnie
Duża jest Twoja kruszynka?????
Jak się czujesz??
Męża juz namówiłam na dziecko ihihihihihih a teraz zastanawia się nad płcią bo marzył mu sie synek ale namotałam mu w głowie i teraz sam nie wie co by chciał hihiihih
Kasiu jak przeczytałam o tej instalacji to aż włosy mi na głowie stanęły. Instalacja sie spaliła ale wy jesteście cali to jest najważniejsze kochana wiadomo trzeba będzie kasy wydać ale zdrowie jest ważniejsze
Anka34 nie znamy sie ale bardzo Ci gratuluje fasoleczki :-) i łapie od ciebie fluidki bo też chce mieć dzidzie

jednak się znamy kochana hihihihi szukam na 28 jakiejs Ani a to andruta dobre hihihihi nawet z dorotką rozmawiałaś hihihihi ach ten net czasem nie wie sie z kim się gada ;-)
Medio jak się czuje młody po badaniu ????
fajnie że wszystko wyszło dobrze :-)
Szybkiej i szczęśliwej drogi :-)
jarzebinka jak się czuje Kacperek juz lepiej ??? A katar ciągle jest???
Beata2710 jak się czuje Oskarek ???
Dorota27 chyba dziś miałaś USG jak wyszło widziałaś płec???? Chyba za wcześnie
Duża jest Twoja kruszynka?????
Jak się czujesz??