reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej kobietki dawno mnie nie było bo ostatnio namiętnie czytam wszystko co mi wpadnie w ręce interpretacja wykresików i planowanie płci.
Męża juz namówiłam na dziecko ihihihihihih a teraz zastanawia się nad płcią bo marzył mu sie synek ale namotałam mu w głowie i teraz sam nie wie co by chciał hihiihih

Kasiu jak przeczytałam o tej instalacji to aż włosy mi na głowie stanęły. Instalacja sie spaliła ale wy jesteście cali to jest najważniejsze kochana wiadomo trzeba będzie kasy wydać ale zdrowie jest ważniejsze

Anka34 nie znamy sie ale bardzo Ci gratuluje fasoleczki :-) i łapie od ciebie fluidki bo też chce mieć dzidzie :tak:
jednak się znamy kochana hihihihi szukam na 28 jakiejs Ani a to andruta dobre hihihihi nawet z dorotką rozmawiałaś hihihihi ach ten net czasem nie wie sie z kim się gada ;-)

Medio jak się czuje młody po badaniu ????
fajnie że wszystko wyszło dobrze :-)
Szybkiej i szczęśliwej drogi :-)

jarzebinka jak się czuje Kacperek juz lepiej ??? A katar ciągle jest???

Beata2710 jak się czuje Oskarek ???

Dorota27 chyba dziś miałaś USG jak wyszło widziałaś płec???? Chyba za wcześnie
Duża jest Twoja kruszynka?????
Jak się czujesz??

reklama
Kacperek - no cóż nie najgorzej, jeszcze został mu kaszel i katarek, ale juz ostatki, więc jest z górki :tak::-p ale jeżeli pogoda będzie taka zmienna to na powrót coś sie przyplata - na jednym spacerze i zimno i słońce i deszcz i ..................... wszystko na raz, nie wiadomo jak sie ubrać ......................... :tak::-D

Medio, przyjemnej podróży

a wszystkim życze przyjemnego popołudnia :tak::-D:-p

OOo..u Was leje,a u nas piękne słoneczko..byliśmy na spacerku w Gdyni statki zobaczyć,synuś zachwycony..tylko wiało mocno.

Medio,spokojnej podróży

A ja..umieram...boli mnie potwornie podbrzusze (na @ zawcześnie ale chyba sięgnę po nospę,bo juz nie daję rady) i mam rozwolnienie (ale żołądek nie boli) podbrzusze pobolewa dłużej

Kasiu to życze poprawy samopoczucia :tak::-D:laugh2: dużo zdrówka :-) a może to miec jakis związek z fasolką czy raczej chorobowe .......

Jarzębinko, to środek mojego cyklu i niska tempka..więc nie ma związku z fasolką,mam nadzieję że szybko przejdzie bo jak tu dalej przytulanko stosować jak boli cała podbrzusze...buu..
w ogóle jakaś podłamana jestem..ciągle słyszę, że znajomi w ciąży..same dzieciaczki..a u mnie znów lipa,patrząc po tempce..ciężka sprawa

czyli tymbardziej życzę dobrego zdrowia i przyjemnych przytulanek :tak::-) i troszeczke więcej wiary w sukces, juz za chwilke będzie wiosna, to i fasolki sie posypia i Ty także będziesz mogła tym zaciążonym znajomym obwieścis tą wspaniałą nowine, i zycze Ci aby to było juz tuż tuż ..... już nie długo, coraz bliżej :-):tak:

Cześć Dziewczyny!
Stokrotko ale się uśmiałam hihihi.:-D:-D:-D Jak pierwszy raz kliknęłam na Twój wykres to mówiłam że to ja ale to było dawno. Nie mogłam się tu zalogować tym samym nickiem bo wyskakiwało że zajęty.:tak:

Dziewczyny powiem Wam że znów jestem w szoku.!!!! Pewnie pomyślicie że chce Wam powiedzieć że bliźniaki, ale nie tego jeszcze nie wiem bo nie miałam jeszcze USG, ale mam nadzieję że cos takiego sie nie zdarzy bo czwórka dzieci to kosmos. :szok::szok::szok:

Szok mój polega na tym że czuję się wprost wyśmienicie, jakbym w ogóle nie była w ciąży. Zawsze męczyły mnie potworne mdłości i zmęczenie, teraz miałam tylko troszkę na początku a teraz super. Jedyne co mam ciążowe to zachcianki.
Wczoraj miałam ochotę na rosół którego nie lubię więc musiałam sobie zrobić i wyszedł pycha. Dziś miałam ochotę na sok pomarańczowy. Jakieś dziwne te zachcianki i to na rzeczy za którymi za bardzo nie przepadam.:tak:

reklama
Anka nie mów hop hehe. mi mdłości zaczęły się około 7 tc, więc wszystko przed tobą (oby nie). A co do zachcianek to ja mam na lody, zajadam parówki (których nie cierpię normalnie hehe)

Do góry