Gonzi
Fanka BB :)
DziękiPani po 40 moze ma więcej, ale statystycznie rzecz biorąc twoje są lepszej jakości. Nie nastawiaj się negatywnie [emoji8] poza tym przeszłaś ciężka operacje niedawno, nie wymagaj od siebie za wiele, będzie dobrze [emoji8] daj znać ile się zapłodni

No właśnie zobaczymy ile się zapłodni. Powiem szczerze że nie znam się na tym dlatego do Was napisałam. Nic nie mówił o tym czy dojrzałe itp. Dostałam kartkę z liczbą do wglądu a potem powiedział o tym poniedziałku. Generalnie stąd też to moje negatywne nastawienie chyba.12 to baaardzo dobry wynik o ile większość będzie dojrzała. Mówili już coś?
Jesteś w in.victa więc pewnie będą cię namawiać na stymulację po stymulacji czyli właśnie w poniedziałek pewnie miałabyś zacząć kolejną. Nie wiem, czy to jest dobre ale lekarze z tej kliniki baaardzo nalegają na takie rozwiązanie.
Nie rozumiem po co od razu sugerować kolejną stymulację przy pobranych 12 komórkachPrzecież z tego może być sporo zarodków.
Nie wiem też co daje/zmienia to że no zrobiliby od razu tą drugą stymulację. Nie wiem po prostu jakie są scenariusze i co lepsze. Bo nie wiem np czemu nie lepiej np przebadac zarodki co teraz powstaną i podejść do transferu a jeśli się nie uda to wtedy iść w kolejną stymulację. Nie znam się