mala_Mi 80
Fanka BB :)
Invicta GdańskArtvimed w Krakowie, a Ty?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Invicta GdańskArtvimed w Krakowie, a Ty?![]()
A jakie dawki leków miałaś i co weźmiesz dzisiaj jako ostatni zastrzyk?12ty ale wynik z wczoraj z 11![]()
Witaj. Ja mam niedoczynność Choruje już na to 18 lat. Bierzesz Euthyrox albo Letrox? Jeśli tak to w jakich dawkach? Jeśli jest nisko to trzeba koniecznie zmniejszyć dawki ....Tylko że ja nie mam za wysoko tylko za nisko. Poniżej 1
Niedrozne to one są, były czy chole...ra wie jakiePamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale takie niedrożne nie sąCzy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała
![]()
Hej kochana kropek zabrany?Jak się czujesz?Dzięki
Mam zaćmę, nie pamiętam tego dnia zupełnie ...jak punkcje pamiętam co do minuty tak o transferze nic a nic![]()
Mi w 1 ciąży w 20 tygodniu lekarz powiedział że mam "patologicznie mały brzuch ", zapytałam tylko czy z dzieckiem wszystko ok, i tyle, taki urok . Rodziłam reż z małym brzuszkiemHej. Dziewczynki w którym miesiącu widać wam było brzuszek? Jestem w 20tc3d i mam bardzo mały brzuch. Trochę mnie to martwi, byłam na usg połówkowym, mała waży 322g i lekarz nie miał zastrzeżeń. Wkrecam sobie czy to widocznie taka moja uroda?
Nie no coś ty ... Czekam na wyniki immunologiczneJesteś w ciąży? Super, bardzo się cieszę![]()
Moja koleżanka tez miała niedrożne jajowody, pierwsza ciąża in vitro, poród naturalny, za pół roku ciąża naturalnaPamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale nie takie niedrożneCzy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała
![]()