Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kciuku zaciśnięte za 6 pięknych blastekDziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogliczekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają
![]()
Dziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogliczekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają [emoji847][emoji847]
Ty już masz wieksze doświadczenie, jak to jest z tymi blastkami? Bo ja zielonaKciuku zaciśnięte za 6 pięknych blastek![]()
Super, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest superDziewczyny mam info z kliniki, 8 na 20 nadawało się do zapłodnienia. Wszystkie 6 na 6 zapłodnione bo tylko tyle mogliczekam na kolejne info w środę jak się zarodki rozwijają
![]()
U mnie transfer odroczony ze względu na możliwą hiperke.. ale może to najlepsze rozwiązanie.Super, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest super
Kiedy Ty dostaniesz jakieś info?Super, ty już przynajmniej coś wiesz. 6/6 zapłodnień to mega wynik. W której dobie masz mieć transfer? Jeśli w 5 to jeszcze zarodeczki muszą się ładnie dzielić i dojść do stadium blastocysty. Ale na razie jest super
No tak, faktycznie. Ale mówili coś do której doby będą je hodować?U mnie transfer odroczony ze względu na możliwą hiperke.. ale może to najlepsze rozwiązanie.
Do 5tej w środę mają się ze mną kontaktowaćNo tak, faktycznie. Ale mówili coś do której doby będą je hodować?
Ja dopiero się dowiem wszystkiego w piątek 10.09 po zakończonej hodowli. U mnie mają hodować do blastocysty, bo zarodki idą do badania genetycznego.Kiedy Ty dostaniesz jakieś info?Trzymam kciuki
![]()