reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Droga zabawa, u mnie najpierw 2100 od całości za pobranie materiału do badania a potem koszt badania w zależności od ilości zarodków. Za 3-4 jest 5990 zł.
Rano zadzwonią, na pewno coś jeszcze zamrozili ✊
Czyli cenowo wychodzi prawie na to samo, z tym że invicta robi u siebie i mogłaby mieć lepszą cenę, a moje lecą aż do Hiszpanii, a i tak wychodzi ciut taniej. Miałam jutro tarabanić do lekarza przed 8, bo wówczas jest w miarę wolny, a teraz już sama nie wiem, bo zostawiłam embriologom wiadomość mailową, prosząc o inf 🤷‍♀️to chyba będę czekać na kontakt od embriologa, chociaż do pracy mam na 10 i chciałabym wiedzieć, bo potem nie mam możliwości rozmowy. To zaczekam do 9, a potem będę tarabanic do doktorka 🤪

reklama
Czyli cenowo wychodzi prawie na to samo, z tym że invicta robi u siebie i mogłaby mieć lepszą cenę, a moje lecą aż do Hiszpanii, a i tak wychodzi ciut taniej. Miałam jutro tarabanić do lekarza przed 8, bo wówczas jest w miarę wolny, a teraz już sama nie wiem, bo zostawiłam embriologom wiadomość mailową, prosząc o inf 🤷‍♀️to chyba będę czekać na kontakt od embriologa, chociaż do pracy mam na 10 i chciałabym wiedzieć, bo potem nie mam możliwości rozmowy. To zaczekam do 9, a potem będę tarabanic do doktorka 🤪
Do Hiszpanii?? to twoje dziecko już pewnie po hiszpańsku będzie mówić 🤣🤣🤣
Tak, inv.icta jest strasznie droga ale co zrobić, oby się tylko udało to szybko zapomnę o tej całej kasie i wszelkich niedogodnościach.
Kochana skoro wysłałaś już maila to kulturalnie czekaj do 9:00 a potem dzwoń ile wlezie!!!

Tak, inv.icta jest strasznie droga ale co zrobić, oby się tylko udało to szybko zapomnę o tej całej kasie i wszelkich niedogodnościach.
Kochana skoro wysłałaś już maila to kulturalnie czekaj do 9:00 a potem dzwoń ile wlezie!!!
Tylko jednego się obawiam, że lekarz popędzi na zabiegi przed 9 🤪 jutro w pracy mnie rozniesie, jak się niczego nie dowiem . A tak jak piszesz, żeby się tylko udało 🙏pal licho już te pieniądze.

Tylko jednego się obawiam, że lekarz popędzi na zabiegi przed 9 🤪 jutro w pracy mnie rozniesie, jak się niczego nie dowiem . A tak jak piszesz, żeby się tylko udało 🙏pal licho już te pieniądze.
To zadzwon o 8:30 i powiedz, że idziesz do pracy i nie będzie z tobą kontaktu. Albo przekaż nr do męża a on ci potem smsa wyśle 😊

A tak w ogóle to sama pojechałabym do Hiszpanii, chyba podepnę się do przesyłki jako rodzic komórek, no przecież takie maleństwa nie mogą być same 😂

reklama
Do góry