Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mam wizytę tego dnia. To będzie druga ale już u innego lekarza.Ja mam za tydzień 14.09 o 11:15
Ja mam 9latke. Powiedzieliśmy parę dni po tym jak wyszły testy bardzo wyraźne. Nie przyjęła tego za dobrze ale teraz już jest ok i częściej chce się przytulić i posiedzieć z nami. Nie chcieliśmy przed nią czegoś ukrywać, bo jest już duża dziewczynką i wiele rozumie.Ale jestem podekscytowana! Mam ochotę powiedzieć wszystkim i mimo, że moje poprzednie ciąże przebiegały bez większych komplikacji to rozsądek kłóci się z sercem i chyba poinformuję najbliższych po USG. Czy któraś z Was ma już dzieci w starszym wieku? Mam 2 córki 12 i 8 lat nie wiem kiedy im powiedzieć.
A ile tygodni po ostatniej miesiączce jesteś przy takiej kresce?No aż w szoku jestem ze takie mocne
Od razu wariatka...Dziewczyny pomyślicie, że jestem wariatka, ale dziś cos mnie tknelo i myślę aaa walne jeszcze jeden test... Dla pewnościno i mam uspokoiłam się... Ewidentnie ciąża!
![]()
Ja mam jutro. Mam nadzieję naTo wizyty 8,9,14,15 to w środę pierwsza gdzie już powinno widać![]()