• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2022

• Starter tematu Starter tematu julianap
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja dzisiaj o dziwo mega dobrze się czuje. Ogólnie od paru dni oprócz jakiś tam kłuć pare razy na dzień to dosłownie nic. Aż mnie to dziwi bardzo i się zastanawiam czy można się w ciazy czuć tak dobrze? 🙈😂
Ja dzisiaj średnio, tak jak zawsze ostatnio 🙁 słabo mi tak, że nie mogę obowiązków domowych normalnie wykonać bo np powiesze trochę prania i już muszę iść usiąść bo mi słabo. Tak samo jest jak gdzieś idę...parę kroków i muszę usiąść. A dziś hit - zwymiotowalam bo paru łykach wody samą wodą😂

Ja dzisiaj średnio, tak jak zawsze ostatnio 🙁 słabo mi tak, że nie mogę obowiązków domowych normalnie wykonać bo np powiesze trochę prania i już muszę iść usiąść bo mi słabo. Tak samo jest jak gdzieś idę...parę kroków i muszę usiąść. A dziś hit - zwymiotowalam bo paru łykach wody samą wodą😂
A czy kontrolujesz ciśnienie 3 razy dziennie? Mi ginekologa odrazu kazał jak było mi tak słabo 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry