• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zaczęłam brać hormony na sztuczny cykl do transferu. Powiedzcie mi czy któraś brała trzy razy dziennie estrofemi złe się po tym czuła? Rozchorowałam się wręcz. Nie mam sił. A powiedzcie mi czy może mieć wpływ na hormony i przygotowanie endo choroba i wszystkie leki na przeziębienie które biorę?

Ja po lekach przed transferem estrofemie, encortonie i prolutexie mam straszne wzdecia.. Czasem nie do powstrzymania [emoji2356][emoji2356][emoji23]
Po encortonie mam wiecznego głoda ale staram się zapychać owocami i warzywami.
Dziewczyny zaczęłam brać hormony na sztuczny cykl do transferu. Powiedzcie mi czy któraś brała trzy razy dziennie estrofemi złe się po tym czuła? Rozchorowałam się wręcz. Nie mam sił. A powiedzcie mi czy może mieć wpływ na hormony i przygotowanie endo choroba i wszystkie leki na przeziębienie które biorę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry