reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
HejkaHej dziewczynki, co tutaj tak cicho?Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
![]()

eij
9 tydzień. Czuję się nawet dobrze, trochę senna, szybko się męczę, zaczęły mnie drażnić niektóre zapachy a poza tym ok. Na szczęście nie wymiotujęHejkao jak ładnie rosną , super
A który już tydzień? Jak się czujesz ?
Cisza właśnie widzę na forum
a ja właśnie opiekuje się dwulatkiem sąsiadki bo ona w pracy i będę od czasu do czasu nim się zajmować
Super chłopiec a wygadany za trzech
![]()

kochana za którym razem Ci się udało i jaki to był zabieg? Bardzo się cieszę z Twojego szczęściaHej dziewczynki, co tutaj tak cicho?Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
![]()

eij
In vitro, pierwsze podejściekochana za którym razem Ci się udało i jaki to był zabieg? Bardzo się cieszę z Twojego szczęściaja cichutko marzę o bliźniakach
ciekawe po jakim zabiegu jest większe prawdopodobieństwo
![]()
superIn vitro, pierwsze podejście

eij
Dziękujęsuperjeszcze raz serdeczne gratulacje
![]()

Be_More_Happy
To super , że się dobrze czujesz9 tydzień. Czuję się nawet dobrze, trochę senna, szybko się męczę, zaczęły mnie drażnić niektóre zapachy a poza tym ok. Na szczęście nie wymiotujęU Ciebie wszystko do przodu?
![]()

Ostatnia edycja:
Ale super maluszki rosnąHej dziewczynki, co tutaj tak cicho?Ja muszę się pochwalić że moje maluszki mają już po 2 cm ,
![]()

reklama
eij
Trzymam kciukiAle super maluszki rosnąu mnie miesięczna przerwa w staraniach i w październiku 3 inseminacja ostatnia i oby zakończona powodzeniem
pozdrawiam
![]()

Podziel się: