reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czekam jeszcze na te nieś, czesne wyniki 🙈 ale już jesyem umówiona do immunologa na 23 i zobaczymy co powie... Wyniki mają być maxymalnie w środę 🙈 już się zaczynam stresować 🙈 ogólnie nie nastawiam się na ta chwile na transfer... Obecnie siedzę w domu z zapaleniem oskrzeli 🤧🤧😱😱😱🙈 jutro idę na kontrole bo od tygodnia biorę antybiotyk i tylko delikatna poprawa.... Chyba znów dostanę moje "ulubione" zastrzyki🤬 i teraz nie wiem jak to będzie... Bo jak bym dostała zielone światło (tzn. Że pierw próbujemy bez szczepień czy coś) to ile muszę odczekać po leczeniu antybiotykiem 🤔 no nic za tydzień się dowiem... W sumie za 2 tygodnie 🙈
O to super że coś ruszy 🥰oby wyniki był ok
Ja też na antybiotyku masakra 🥺🤧🤒
Kurcze mi też się trochę posypało ,ale już mam nadzieję że los jakoś mi to ułoży to też zacznę ✊
Tylko że ja od nowa ...chciaz jakoś moje nastawienie jest 😑😐

reklama
No coś Ty ale jak to ja myślałam że lekarz umieszcza zarodek tam gdzie trzeba.
Ale zarodek od umieszczenia w macicy do implantacji ma trochę czasu.
On nie wszczepia się od razu tam gdzie został pozostawiony.
Więc sobie krąży i szuka dogodnego miejsca. Wtedy miałam transfer 3 dniowca więc do implantacji miał parę dni.
Zdaniem mojego immunologa przez brak KIR implantacyjnych a posiadając te KIR zwalczające zarodek, wtedy ten zarodek musiał uciekać z macicy tam gdzie nic go nie atakowało i stąd wylądował w jajowodzie[emoji3061]

Dziewczyny mam pytanie.. czy po punkcji miałyście zaparcia? Ja w sobotę miałam punkcje i do dzisiaj nie wróciło do normalności.. zastanawiam się czy to od zabiegu.. 😕

Więc sobie krąży i szuka dogodnego miejsca. Wtedy miałam transfer 3 dniowca więc do implantacji miał parę dni.
Zdaniem mojego immunologa przez brak KIR implantacyjnych a posiadając te KIR zwalczające zarodek, wtedy ten zarodek musiał uciekać z macicy tam gdzie nic go nie atakowało i stąd wylądował w jajowodzie[emoji3061]
No i kurka jasna teraz mam w głowie obraz wędrującego zarodka. No nie. Czyli jednak te KIRY to nie czary mary

to ja jestem ciekawa jak moje wyniki immuno wyjdą bo przeszłam ciąże pozamaciczna która się super rozwijała w jajowodzie 😔

reklama
Do góry