wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam
bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02

ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly

annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)
Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia

Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)
kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote
:-)
Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!
pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??
bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02

ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly

Wy dostaliscie cokolwiek za urodzenie.My nic
Tutaj nie daja.![]()
annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)
a co tam mężuś zaraz przyjedzie to bedziemy pewnie siedzieć sobie do późna więc trzeba zebrać siły![]()
Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia

Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
![]()
Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna![]()
kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote

Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!
pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??