reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

Dziękuje Ci bardzo ❤️ To byłby chyba cud nad cudami jakby tak się stało :) jeśli mogę spytać to czy miałaś jakieś skutki uboczne brania tego leku ? To w sumie tylko 5 dni ale jednak różnie bywa
Sporo osób skarży się na bóle głowy jak widziałam na forach ale również sporo twierdziło że nic im nie dokuczało 😆

reklama
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊

Nie lubie stwierdzenia 'jestes młodziutka ' i broń cie nie bije tego do ciebie. Ale mam 28 lat i lekko czuje sie zdegradowana, ze spotkało mnie 3 poronienie i musze znowu to przechodzić. Od kilku dniu dzialam z badaniami a dotad zaden lekarz tym sie nie zainteresował, bo jestem młodziutka jak to mowili. A to ze chcialabym urodzic zdrowe dziecko przed 30 to malo ? 😉 kazda ma prawo decydowac w jakim wieku urodzi, ale ja zwyczajnie na pozniejszym etapie tego nie czuje.

Nie lubie stwierdzenia 'jestes młodziutka ' i broń cie nie bije tego do ciebie. Ale mam 28 lat i lekko czuje sie zdegradowana, ze spotkało mnie 3 poronienie i musze znowu to przechodzić. Od kilku dniu dzialam z badaniami a dotad zaden lekarz tym sie nie zainteresował, bo jestem młodziutka jak to mowili. A to ze chcialabym urodzic zdrowe dziecko przed 30 to malo ? 😉 kazda ma prawo decydowac w jakim wieku urodzi, ale ja zwyczajnie na pozniejszym etapie tego nie czuje.
Mnie to nie uraziło ani nic, bo Rozumiem tez poniekąd ze s osoby po 30 które nadal starają się o pierwsza ciąże wiec dla nich jestem młodziutka :) ja właśnie tego się bardzo boje ze im później tym większe komplikacje, problemy z donoszeniem ciąży czy dziecko będzie miało jakieś problemy.. nie wiem skąd to mam ale taki właśnie mam z tym stres..

Mnie to nie uraziło ani nic, bo Rozumiem tez poniekąd ze s osoby po 30 które nadal starają się o pierwsza ciąże wiec dla nich jestem młodziutka :) ja właśnie tego się bardzo boje ze im później tym większe komplikacje, problemy z donoszeniem ciąży czy dziecko będzie miało jakieś problemy.. nie wiem skąd to mam ale taki właśnie mam z tym stres..
Mnie np frustruje to, ze cały czas się nie jedna z nas stara, bada, bierze leki, zabiegi i inne cuda i nic, a np w moim otoczeniu są osoby, które nawet nie planują dzieci w danym momencie a zachodzą w ciąże, z która nie maja żadnych problemów, ani dolegliwości a poród to pestka.
i frustruje mni to ze pracuje za 2 od czasu liceum a na ten moment mam umowę na zastępstwo i nie wiem jak sobie bym dała radę gdyby mi się udało, ale stawiam rodzine na pierwszym miejscu, a znam osoby, które poszły miesiąc do pracy i teraz robią dziecko za dzieckiem😔

Hej, ja dziś 3dpo, więc jeszcze daleko do @ [emoji846] W tym miesiącu miałam wyjątkowo wcześniej owu, a przynajmniej tak podejrzewam. A jak u ciebie? Kiedy termin @?
O , to znowu w podobnym czasie jesteśmy bo ja jestem 4 dpo hehe :) , ale akurat w te dni bylismy na małych wakacjach wiec może trochę bardziej się rozluźniłam i coś z tego wyjdzie 🤞 na dodatek 7 miałam urodziny wiec fajny prezent by był 😍 , No ale zobaczymy.. @ na 20 🤪

Miałam już dzisiaj testu nie robic, ale nie wytrzymalam oczywiscie🙈 dzisiaj termin miesiaczki, nie z porannego moczu, ale juz chyba dzisiaj nie ma to znaczenia, co myslicie?

Załączniki

• 20210910_103853.jpg
    20210910_103853.jpg
    944 KB · Wyświetleń: 192
reklama
O , to znowu w podobnym czasie jesteśmy bo ja jestem 4 dpo hehe :) , ale akurat w te dni bylismy na małych wakacjach wiec może trochę bardziej się rozluźniłam i coś z tego wyjdzie [emoji1696] na dodatek 7 miałam urodziny wiec fajny prezent by był [emoji7] , No ale zobaczymy.. @ na 20 [emoji2957]
A no [emoji2] razem raźniej [emoji109] mój termin @ też 20 lub 21, także znów będziemy wspólnie oczekiwały [emoji1696]
Oby te wakacje okazały się owocne! A prezent byłby wymarzony. Najlepsze życzenia [emoji173]
Dawaj znać jak samopoczucie [emoji846]

Do góry