Aneczka85_01
Fanka BB :)
tylko ? Możesz wstawić swoje wyniki ? Bo u mnie to tragedia wygladaja dostałam encorton
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko ? Możesz wstawić swoje wyniki ? Bo u mnie to tragedia wygladaja dostałam encorton
Dzięki śliczne za odpJa brałam koenzym Q10 i l karnitynę tylko do punkcji, później tylko kwas foliowy
a wiesz kiedy są szczepienia ? Jeśli allo jest 0? Jeszcze czekam na ten wynik ale byłam w ciąży kilka razy wiec myśle ze nie będzie 0ja dostałam encorton
Tu na forum bylo zawsze wiecej bab chyba [emoji16]Tak to imię króluje w tym roku, u mnie już 3 znajome dały Aleksander w zeszłym roku był Franio i Antos najmodniejsze. My chcemy dać takie które nie jest aż tak popularne i też żeby nie było od niego jakiś dziwnych skrótów więc pewnie zostanie Patryk [emoji16] a jeśli chodzi o płeć dziecka to nie wiem czemu ale większość moich znajomych po IVF ma właśnie chłopców [emoji848]
My już w mieliśmy Famsi i po separacji fragmentacja wynosiła tylko 2% a przed ponad 20A ja mam pytanie odnośnie metody separacji plemników przed in vitro. My mamy dużą fragmentację bo aż 48 i musi być ta separacja i czytałam że różne są metody i niektóre uszkadzają plemniki np podczas odwirowywania. U nas plemników było dużo ale sfragmentowanych. Doradzacie proszę jaka metoda?
Czyli to bardzo pomogło w całej procedurze prawda? A potem jeszcze do tego picsi?My już w mieliśmy Famsi i po separacji fragmentacja wynosiła tylko 2% a przed ponad 20
Kochana będzie dobrze , wierzę w to mocno . Duzooo zdrówka życzęO to super że coś ruszyoby wyniki był ok
Ja też na antybiotyku masakra
Kurcze mi też się trochę posypało ,ale już mam nadzieję że los jakoś mi to ułoży to też zacznę
Tylko że ja od nowa ...chciaz jakoś moje nastawienie jest![]()
Kiedy masz testować?Ja miałam 3 dniowy![]()