11.09 – wizyta @Melania_1407
Kciuki za wizytę i dobre wiadomości [emoji110][emoji3590][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5dpt zrobiłam test i biel....
Ja wiem, że jeszcze wcześnie ale jednak już niektorym z was wyszedl bladzioch...
Trochę się zdołowałam...
Kobieto nie katuj się tymi testami [emoji134]
To jest siła wyższa... [emoji23]
Wiem że siła wyższa bo sam robiłam za pierwszym razem ale gorzej się tym nakręcałam [emoji136]a teraz wytrzymałam aż 12 dni i dopiero zrobiłam [emoji8]
Dziękuję11.09 – wizyta @Melania_1407
Kurcze, mogłam nie pisać, że zaczęłam od piątego dnia po i coś wyszło... Tak jak dziewczyny piszą, testy są różne, i nie martw się na zapas [emoji3531] Idź w poniedziałek na beta hcg[emoji846]5dpt zrobiłam test i biel....
Ja wiem, że jeszcze wcześnie ale jednak już niektorym z was wyszedl bladzioch...
Trochę się zdołowałam...
W takim razie dotrzymam Ci towarzystwa i tez sobie zrobię test dzisiaj, napewno będzie biała krecha, ale to dopiero 5dpt (na cuda nie liczę za wcześnie). Muszę tylko skoczyć do sklepu po test, bo w domu nie mam żeby mnie nie kusiło5dpt zrobiłam test i biel....
Trochę się zdołowałam...
Kurcze, mogłam nie pisać, że zaczęłam od piątego dnia po i coś wyszło... Tak jak dziewczyny piszą, testy są różne, i nie martw się na zapas [emoji3531] Idź w poniedziałek na beta hcg[emoji846]
W takim razie dotrzymam Ci towarzystwa i tez sobie zrobię test dzisiaj, napewno będzie biała krecha, ale to dopiero 5dpt (na cuda nie liczę za wcześnie). Muszę tylko skoczyć do sklepu po test, bo w domu nie mam żeby mnie nie kusiło [emoji12]